...jak w temacie, kiedy organizujemy spotkanie i gdzie?!
Proponuję Wrocław.
|
Spotkanie forumowiczów |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
...jak w temacie, kiedy organizujemy spotkanie i gdzie?!
Proponuję Wrocław.
Do Wrocławia będą mieli daleko wszyscy w północy, może lepiej warszawa żeby było sprawiedliwie z odległością?
Wroclaw mi odpowiada :)
Witam
To gdzie i kiedy to spotknie? Mi jest obobojętne Pozdrawiam
no własnie kiedy i gdzie ??
Proponuję Warszawe, najlepiej w Mariocie tzn w Champions Race ;)
Mnie też Wrocław odpowiada, choć stolicy też nie odmówie :D
Ja tez jestem z Woclawia!!! Zrobmy spotkanie to powymieniamy poglady i mysli. Jestem bardzo za. Osoby z wrocka - zglaszajcie sie na priva to zrobimy szybkie spotkanie. Wystarczy nawet 3 osoby.
Przesądzone Wrocław - Miasto Spotkań!
Pozostaje jeszcze termin ;)! Po długich przebojach dojdziemy do porozumienia.
eeee a Slask:)?
Panowie może jednak Warszawka? Wrocław południowym miastem i niektórzy mają daleko. Warszawa Champion może być :) Może też być Millennium Plaza (chyba nawet taniej będzie).
Ustalmy tez może jakiś program spotkania. Dobrym pomysłem mogłoby być umówienie się na jakąś konferencję- szkolenie i spotkanie przy okazji.
ja jestem za! swietna sprawa...mozna by przygotowac program, tematy debat, etc... wymiana pogladow i doswiadczen... tylko w moim przypadku liczy sie slask... Gliwice ewentualnie Katowice...itp
[ Dodano: Czw Cze 08, 2006 7:52 pm ] aaaa nooo...chyba ze to spotkanie sluzbowe;) i zwracacie koszty podrozy, zakwaterowania i wyzywienia:D:)
Warszawa bylaby jednak najlepszym wyjsciem. Ewentualnie mozna pomyslec o centrum. Gdyby bylo wiadomo ile osob chce wziac udzial w spotkaniu to moznaby sie powazniej zastanowic. Moze jakas ankieta z wypisanymi miastami?
only Kraków !!!!!!!
najpiękniejsze i najładniejsze miasto w polsce !! o czym mowa ?? mysle ze nie ma kontrpropozycji dorównującej krakowowi
nie chce zapeszac ,ale podejrzewam ze spotkanie nie dojdzie do skutku.
RADOM!!!
Witam
Z egoistycznych pobudek optuję za Krakowem :) A może by tak sprawdzić ilu z nas jest z jakich miast i siła większości przeważy? Może jakaś ankieta? Jak na razie widzę, że każdy chce się spotkać tam gdzie mieszka cojest i owszem logiczne, ale w ten sposób nie dojdziemy do żadnego konsensusu... Pozdrawiam
|
|