|
Sprowadzanie olejów silnikowych z kanady |
Sprowadzanie olejów silnikowych z kanady
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam. Chciałbym się zapytać jaką formę rozliczania się z US wybrać czy książka przych. i rozch czy ryczałt? Wiem, że będę miał dużo kosztów ale na początku chciałbym prowadzić papiery sam więc wolałbym ryczałt. Czy na ryczałcie trzeba mieć kasę fiskalną jeżeli oleje będę sprzedawał indywidualnym klientom jako sklep internetowy?
Na forum znajdziesz odpowiedzi na większość swoich pytań zawartych w tym poście. Warto abyś przeczytał posty przyklejone w poszczególnych działach oraz sprawdził, czy pytanie lub temat już nie był poruszany na łamach forum! Do tego używamy opcji SZUKAJ. Dziękuję!
hej!zadaj sobie najpierw pytanie i dowiedz się bardzo dokładnie czy na tym wyjdziesz- byłem w tym roku w kanadzie mój brat ma tam warsztat samochodowy i z tego co wiem to ceny olejów są podobne jak w polsce a kupuje w hurcie w beczkach i cena zakupu to żadna rewela pozdrowionka
Pomyśl o eksporcie, bo z tego są jakieś korzyści dla gospodarki. A w sprawie importu, to jaki możesz dostać rabat od dystrybutora z Kanady? W latach dziewięćdziesiątych sporo ludzi importowało oleje i niejeden silnik "poleciał" na tych olejach. Mały sprzedawca bez marki ma znikome szanse.
Sprawdź również podobne tematy:
- Szukam dostawców olejów silnikowych
- Wymiana olejów silnikowych, hurtownia. - Poszukuję dostawcy olejów silnikowych diesel benzyna - Szukam dostawcy olejów silnikowych MOBIL, Castrol, GM itp - Szukam dostawcy olei silnikowych - Co wysylac z Kanady - Import z Kanady - Auta z kanady - Hurtownia olejów Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|