|
Sprowadzena aut z Angli na czesci |
Sprowadzena aut z Angli na czesci
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mam kontakty w Angli i myślę o sprowadzaniu aut na części auta będę sprowadzał pełno sprawne lub po wypadkowe które bardziej opłaca se przywozić pod względem opłat ,jak wygląda to prawnie.Chodzi mi o opłaty ? z góry dzięki za odpowiedz
sprowadzisz auto,rozbebłasz na części i co z nim dalej zrobisz??Wychodzę z założenia że wiesz iż wiele elementów będzie jako odpad z uwagi że nie da sie ich dopasowac do wersji jeżdzących po polsce i sobie to dokladnie wyliczyłeś...
Mam auto z Angli z przerobiona kierownica naprawde jak mi sie cos psuje to nie sprowadzam czesci z angli z takich aut niema odpadów jest moze 10% przy przeróbce kierownicy to ze kierownica jest z 2 strony to nie znaczy ze cale auto to odpad niedaleko mnie jest warsztat który przerabia takie auta i sprowadza je z Angli . Przekładanie kierownicy koszt duży ale ten duży koszt to robocizna a nie cena części .Silnik praktycznie zostaje nie naruszony ,po za tym skupiałbym sie bardziej na zewnętrznych częściach
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprowadzena aut z Angli na czesci": - Sciaganie aut z angli na czesci - Części samochodowe z Angli i Niemiec - IMPORT KOMÓREK Z ANGLI I SPRZEDAWANIE NA CZĘŚCI NA ALLEGRO - SAMOCHODY NA CZĘŚCI - HURT CZĘŚCI - LEGALNIE - - AUTO CZĘŚCi Sprzedaz aut na czesci
• Strona 1 z 1
|
|