Przeglądając allegro znalazłem tą aukcje:
http://www.allegro.pl/item161259235_forum_polskiego_biznesu.html
Zajrzyj a może staniesz się właścicielem forum na którym teraz jesteś
|
Sprzedają BiznesForum.pl |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Opinie i uwagi na temat serwisu BiznesForum.pl
Autor
Wiadomość
Przeglądając allegro znalazłem tą aukcje:
http://www.allegro.pl/item161259235_forum_polskiego_biznesu.html Zajrzyj a może staniesz się właścicielem forum na którym teraz jesteś
Gratuluję spostrzegawczości.
Głupio...
a jak nam ktoś zamknie forum ? aczkolwiek cena jest gigantyczna tak więc nie wiem czy ktoś się pokusi. 7 mieszkań by za to kupił... albo dwa domy postawił i wykończył wraz z wyposażeniem, lub...kilkanaście samochodów kupił
Nie zamknie.
trochę drogo... swoją drogą ciekawe jakie sa roczne zyski...
Zapewniam, ze nikt nie kupi.
Domyslam sie, ze to swoistego rodzaju proba zakrzesania marketingu wirusowego. Jesli nie to druga opcja - forum zostanie wystawione kilkukrotnie w podobnej cenie, zainteresowani beda to widziec... pewnego dnia forum zostanie wystawione na allegro w przyzwoitej cenie, kilkunastokrotnie nizszej niz obecnie i wtedy bedzie to "promocja". Ktora wersje obstawiacie? :)
Znalazłem to ciekawe forum, dzięki aukcji allegro także cieszy mnie ona.
Uważam że 700 000 to troszkę zbyt duża kwota :), może faktycznie próba zawyżenia wartości, celem późniejszego sprzedania w innej cenie, może kwestia reklamy forum, kto wie ;) Do moderatora - proszę o usunięcie moje posta wyżej ..
hehe tez mysle, ze to taka reklama ;) no i dobrze niech forum rosnie.
pytanie dlaczego takie forum jest do sprzedaży. czy nie przynosi odpowiednich pieniędzy. myśle że nowy wlasciciel nie zamknie forum. cena napewno odpowiednia do reklamy oraz ilości użytkowników.
zartujesz?
Tak ja też myśle że tak najlepszym posunięciem nowego właściciela będzie zapłacenie 700 000, po czym zamknięcie forum. Będzie mógł sobie pod domenką biznesforum postawić sklep sprzedający węgiel w workach (do użytku domowego) bo wszyscy wiemy jaka teraz na węgiel jest koniunktura :)
PS. Jęsli ktoś wykorzysta pomysł z sprzedawaniem węgla w workach, za pośrednictwem internetu i poczty polskiej jako pomysłodawca żądam 1% od zysków ;)
|
|