|
Sprzedam 25% udziałów w serwisie www.Jajcarze.com |
Sprzedam 25% udziałów w serwisie www.Jajcarze.com
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Sprzedam biznes, sprzedam firmę
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie. Mam do sprzedania 25% udziałów w serwisie JaJcarze[kropka]com - serwis istniej w sieci zaledwie kilka dni a już wczoraj odnotował 11 000 odsłon! Portal skazany jest na sukces, lecz brakuję mi pieniędzy na serwer dedykowany oraz bardzo dobrą reklamę. Cena za 25% udziałów to 15 000 zł. (możliwość negocjacji % jak i ceny) Chętnych zapraszam na PW lub tel. 503 738 070 SPRAWA PILNA! SERWIS ROZWIJA SIĘ BARDZO DYNAMICZNIE! Szacowane zarobki w mies Grudniu to 5-7 tys. zł.
"Serwis rozwija się dynamicznie" :))
To w te kilka dni tak zauważyłeś? I od razu w grudniu zarobisz 7 000? A na czym? 11.000 odwiedzin, bez żadnej reklamy? To ciekawe.. Kolejny szukający jeleni..
A najlepsze jest to, że na tej twojej stronie, jajcarz com, wg ciebie bylo 11.000 ludzi w jeden dzień, i pod tymi zdjęciami, a jest ich bardzo dużo, NIKT, ale to NIKT nie zostawił nawet jednego, jedynego, malutkiego, komentarzyka..:) Pustka:) Cisz i spokój. 11.000 ludzi w jeden dzień i nawet JEDNEGO malutkiego komentarza od oglądających:) To ja miałem kiedyś podobną stronkę, gdzie miałem 150 osób dziennie i zawsze kilka wpisów było i to pod każdym tematem. A u ciebie nikt z 11.000 się nie wpisał:)))
Szukaj jeleni gdzie indziej.
11 000 odsłon a nie odwiedzin! To chyba duża różnica. W jeden dzień średnio użytkownicy dodają 10-15 komentarzy oraz 120 ocen. Pozdrawiam Was "fachowcy" :)
Tumanku, co ma bycie fachowcem lub nie, do tego, ze byłem na twojej śmiesznej inaczej stronce i nie ma tam ani jednego, jedynego komentarza? Przejrzałem kilkanaście podstron, i nie było nawet JEDNEGO. A ty twierdzisz, że miałeś 11.000, niech będzie że odsłon. Jeleni szukaj w piaskownicy, matole. Wchodzisz tam sam i twoja rodzina i próbujesz naciągnąc kogos na kasę.
Z resztą, tu na tym forum, jest już kilka storn które wciskałeś ludziom jako świetny biznes. Pod innym nickiem to robiłeś. Gdzie sa teraz te twoje inne świetne strony? Na allegro juz nie idzie? Poznali sie na tobie? pajac.
Opanuj emocje, nie warto się dodatkowo pocić na pseudo oferty.
Trochę dziwna sprawa. Wpisując Twój numer w google wyskakuje link do ogłoszeń w którym oferta jest korepetycji od osoby o nicku "Polka20" zamieszkałej w Łodzi na Bałutach i oczywiście ten sam numer podany i do tego kontakt przez GG - nie łatwiej tutaj było też podać ? Im więcej sposobu kontaktu tym lepiej. A co do Twojego portalu. Nie jest problemem taki sam zrobić - wystarczy zarejestrować darmową domenę pl np. w home. Jaką domene? Hmmm np. megasmiech.pl ( dla zainteresowanych domena wolna. ). Po rejestracji darmowej domeny wchodzimy na allegro. W kategorie komputery i podkategorie internet. Później klikamy w skrypty. Po kilku sekundach znajdujemy ogłoszenie w którym jest oferowana sprzedaż skryptu ala demotywatory. Zakupujemy go.( cena skryptu 50-100 zł, w zależności od kogo kupujemy. ). Po zakupie skryptu aby ciąć koszta wchodzimy w google i wpisujemy frazę: "hosting za sms". Otwiera nam się oferta bloo. Idealne konto za 9 zł netto miesięcznie w płatności premium sms. Wgrywamy na niego zakupiony skrypt. To wszystko? Niestety nie, przed snem myślimy sobie: "Kurde, trzeba coś zrobić aby pokazać że portal jest super piękny ładny i ma bardzo dużo odwiedzin". Podczas myślenia zasypiamy... Na drugi dzień przeznaczamy kilka/kilkanaście godzin na kopiowaniu obrazków z demotów, kwejka itp. itd. Dodało się z 500-600 obrazków, uffff... już ma sporą bazę. Pora na reklamę. Co zrobić aby wygenerować zysk aby móc się szybko tego pozbyć a dużo nie zapłacić? Hmm... wymiana ruchem? Wystarczy inwestycja 40-50 zł aby przez miesiąc codziennie boty generowały właśnie 11.000 odsłon. Bardzo łatwo jest oszukać takimi botami system stat4u. Inwestycja w cały portal zabrała Ci max. 200 zł. + kilka godzin pracy przy dodawaniu obrazków. Oferujesz 25% udziałów w zyskach za 15.000 zł. Więc całość portalu po kilku dniach działania oceniasz na 100.000 zł ? Mój Boże... to co będzie za rok? Wartość portalu OCENISZ na 100 mln zł ? Za kwotę jaką zainwestowałaś i za czas pracy przy dodawaniu obrazków za 50% udziałów mogę dać te 200 zł które poświęciłaś na inwestycje :-) odpowiada oferta? I nie obrażaj się, patrz realnie i logicznie na coś. Jak chcesz kogoś naciągnąć na genialny portal to poszukaj na forum młodzieżowym, tutaj sami ( no może w 80% ) są dorośli ludzie którzy w takie coś nie zainwestują, a tym bardziej takiej kwoty.
Szacuneczek. Dokadnie tak to wyglada i tak to sie robi. Tylko ze jego koszty oszacowalem na jakies 500zl, ale faktycznie, moze i wydal na to tylko 200. Pieknie go rozjechales. Portal skazany na sukces" :)) Pozdrawiam
Jednak są jeszcze "jelenie" na allegro...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedam 25% udziałów w serwisie www.Jajcarze.com": - Sprzedam udziały w serwisie społecznościowym. - [sprzedam] Banner lub button w serwisie ogłoszeniowym! - Sprzedam 100% udziałów w spółce z o.o. - Sprzedam 50% udziałów w forum - Sprzedam 100 % udziałów renowacja sam. zabytkowych
• Strona 1 z 1
|
|