Witam
Do sprzedania dzialajaca firma z branzy motoryzacyjnej w bydgoszczy lub sama licencja.
Oprocz opisanej ponizej szybkiej naprawy lakierniczej oferujemy caly autodetailing czyli:
-usuwanie wgnieceń karoserii bez lakierowania (Np. szkody parkingowe)
-szybkie naprawianie uszkodzeń lakieru (bez demontażu elementu)
-usuwanie zadrapań i zarysowań na lakierze - jesteśmy w stanie usunąć większość zarysowań bez konieczności lakierowania
-polerowanie karoserii - renowacja i trwałe zabezpieczenie lakieru
-naprawa (spawanie) elementów plastikowych
-renowacja felg aluminiowych
-kompleksowe przygotowywanie aut używanych do sprzedaży
-dostępne również usługi AUTO-SPA, głównie produktami firmy Glare na bazie krzemianu, podstawowego elementu szkła, nierozpuszczalnego w wodzie, a także nieaktywnego chemicznie. Chronią przed: ptasimi odchodami, słoną wodą, twardą wodą, solą drogową, smołą, kwaśnymi deszczami, brudem, promieniami UV
Co dostaje sie po odkupieniu ode mnie licencji??
- wyłączność na używanie materiałów Paint Fix Pro na terenie danego miasta oraz okolicznych miast
Zapewniam, ze nie ma możliwości kupienia tych materiałów w Polsce ani nawet w samej firmie w niemczech (poieważ główny sublicencjobiorca na wyłączność na teren całej POlski)
- Cały niezbędny sprzęt do prowadzenia działalności t.j
*3 pistolety najlepszej firmy SATA (koszt jednego to 1600-1800 zl)
*lampa podczerwieni do wysuszania materiałów koszt około 4000 zł(w zależności jakiej firmy,, ta akurat jest warta tyle ile podałem)
*Paleta barw oraz książka z danymi aut, wszystkie marki
*materiały lakiernicze,, podkłady, szpachle , lakiery bezbarwne, pasty polerskie, wyciagarka do wgniotek, maszyna polerska, waga do farb, farby wodne( około 70 odcieni kolorów, dzięki programowi komputerowemu dobiera sie na miejscu idealny kolor do danego auta)
papiery ścierne,, maszyna do szlifowania, UWAGA,, jedyny Łącznik lakieru bezbarwnego,, dzięki niemu nie trzeba malować całego elementu, pryska się nim krawędzie tam gdzie my skończyliśmy malować i przejście staje się niewidoczne
Co daje wprowadzenie na rynek metody szybkich napraw lakierniczych??
Przede wszystkim najszybsze naprawy lakiernicze w dużym regionie( w Polsce istnieją tylko 6 takich zakładow) czas schnięcia lakieru bezbarwnego to tylko 5 minut,, gdzie dostępne na rynku materiały schną przynajmniej 6 godzin i to w komorze lakierniczej. Tutaj nie potrzebujemy żadnych komór lakierniczych!!!
Proszę zadzwonić z ciekawości do jakiegoś zakładu lakierniczego i spytać się np. że jeżeli zostawi sie nowy zderzak do lakierowania,, to po jakim czasie mógłby Pan go odebrać?? Bo czas naprawy w tym systemie wyniósłby około 40 minut,, SZOK!!! wielu ludzi mówiło to słowo, gdy po takim czasie odbierali ode mnie naprawione auto.
Koszty naprawy jednego elementu jaki ponosimy to w granicach 40 zł,, Za element bierzemy około 300-400 zł, na czysto wychodzi 260-360 zł.
I tak jak pisałem,, czas gra tutaj bardzo ważną rolę,, bo jesteśmy w stanie polakierować o wiele więcej elementów, niż korzystając z tradycyjnych metod, dzięki temu zwiększają się nasze zyski
Posiadam dwie domeny :
naprawa-lakieru(kropka)pl i naprawalakieru(kropka)pl
Strona glowna firmy :
paintfixpro(kropka)pl
Kontakt do mnie 605300901