Witam,
Sprzedam pomysł na dochodowy biznes. Cena do uzgodnienia, czekam na propozycje.
A teraz opis pomysłu. Zapewe nie raz widziałes na stronach przeszkody aby ogladac stronę wyslij sms o tresci "..." na numer np. 7930. Znalazłem genialny sposob i co najwazniejsze w 100% legalny i skuteczny, terz mozesz mieć dostęp do tego typu stron za darmo i co najwazniejsze jeszcze zarabiac na tym pare tysiecy miesiecznie. Przyklady na czym zarabiam i ile:
- Sprzedaje Hosting ktory jest oferowany przez jedna firme jako platnosc sms (miesiecznie wychodze na tym ok. 3600 zł)
- Sprzedaje linki pozycjonujace i dostep do płatnych katalogow typu Interia, Wp, Gery (miesiecznie wychodze na tym ok 4000 zł)
- Sprzedaje doładowanie SKYPE oferowane na Onet-Skype (miesiecznie wychodze na tym ok. 350 zł)
- Sprzedaje dostęp do kont typu PRO i PREMIUM (miesiecznie wychodze na tym ok 2000 zł)
- A ponadto prócz tego ze zarabiam zyskuje jeszcze darmowe rozmowy skype na stacjonarne i komorki, mam nieograniczona poczte pro i dostep do stron xxx :)
Także za skromna opłata mógłbym sie z wami podzielic tym pomysłem i podac strony czym można handlowac. Ja juz zarobilem duzo i zarabiam cały czas, odkladam na swoj biznes, wiec i Ty mozesz zarabiac,prosze o e-mail jesli ktos jest zainteresowany kunem pomsłu wraz z ofertą cenową, napewno sie dogadamy :)
e-mail: szarins@o2.pl lub bubien@bmmasters.pl
Pozdrawiam,
Szarin