|
Sprzedam pomysł za 500 tyś zł nie ma takiej firmy |
Sprzedam pomysł za 500 tyś zł nie ma takiej firmy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam , mam śiwetny pomysł na firmę usługową, nie ma takiej firmy w polsce i z tego co szukałem w necie nie ma tez w europie. mam wszystko policzone i w zależności na jaką skale chcesz ruszyć tyle musisz zainwestowac, sprzedaje pomysł dlatego ze mam tylko 50 tyś zł na start a to co ja chce zrobić trzeba zrobić z wielkim echem więc trzeba troszkę więcej. podpowiem tylko tyle , że kazdemu człowiekowi jest to potrzebne, nie trzeba zadnych maszyn itd. . mam na to patent, biznes plan , i nazwe firmy i strony www ( zarezerwowaną). pozdrawiam marcin@skrytka.com
To ile trzeba mieć na ten start ? jeśli to taki świetny pomysł to poszukaj wspólnika (inwestora) i ruszaj z tematem ..
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedam pomysł za 500 tyś zł nie ma takiej firmy": - Jaki zakres działalności dla takiej firmy - Nazwa firmy o takiej samej nazwie - Co myślicie o takiej nazwie firmy budowlanej - Nazwa Firmy - jak sprawdzić czy istnieje już firma o takiej - Sprzedam CIEKAWĄ NAZWĘ i DOMENĘ dla firmy-serwisu-firmy
• Strona 1 z 1
|
|