Witam !
Mam do sprzedania sklep (skateshop) internetowy.
Nie będę podawał linku oraz nazwy sklepu w tym temacie, ponieważ istnieje możliwość, że potencjalny klient szukający sklepu trafi właśnie na ten temat i może być trochę zmieszany. Osoby zainteresowany zakupem proszę o prywatną wiadomość. W odpowiedzi podam link do sklepu itd.
Asortyment Sklepu:
- Bluzy
- Koszulki
- Spodnie
- Kurtki
- Deskorolki
- Akcesoria Do Deskorolek
- Paski
- Płyty Muzyczne (Rap, Hip-Hop, Reggae)
- Skimboardy itd.
Średnia marża w sklepie wynosi ok. 45%. Osoby mające doświadczenie w e-handlu wiedzą, że to bardzo dużo :)
Bardzo dobrą stroną tego biznesu jest fakt, że sprzedawcy nie zaniżają cen na allegro oraz w sklepach, ponieważ mamy z góry narzucone ceny detaliczne i tego się trzymamy. Oczywiście jeżeli chcemy wyprzedać jakiś produkt itd. to oczywiście możemy to zrobić, lecz osoby, które celowo zaniżają ceny wszystkich produktów są obserwowane i gdy nie będzie sprzedawać fair, to więcej dostaw danego producenta nie otrzyma.
Sklep działa na rynku od października ubiegłego roku.
Sklep został założony hobbistycznie, a sprzedaję go dlatego, że jestem właścicielem innego sklepu i nie mam czasu na zajmowanie się dwoma.
Sklep nie był promowany a mimo tego i tak osiąga rewelacyjne wyniki !
Średnie miesięcznie obroty wynoszą 2500zł, czyli ponad 1200zł czystego zysku !
Pierwszy raz spotkałem się z sytuacją, gdzie klienci sami trafiają do sklepu ...
Wystarczy sklep trochę wypromować i efekty powinny być rewelacyjne.
Sklep jest zainstalowany oprogramowaniu shoper i ma wykonaną specjalnie na zamówienie grafikę :)
Cena za sklep, która mnie interesuje to 6000-6500zł.
Osoby zainteresowany zakupem proszę o kontakt pod e-mailem: automataty@gmail.com lub prywatną wiadomość, abym mógł przesłać link do sklepu.
Pozdrawiam
Tomasek