Zakład stolarski STANPOR - wyroby z drewna
Jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy z dystrybutorami w Polsce i za granicą.
Wykonuję stand pod kolumny. Od niedawna produkuję standy z czarnego dębu, na 99% jestem pierwszą osobą w Polsce (za granica nie sprawdzałem) wykonującą takie standy.
Przeczytajcie ofertę, na samym dole umieszczam kontak do mnie.
Oferuję do sprzedania nowe, ekskluzywne standy pod kolumny (stojaki pod kolumny) firmy STANPOR. W ofercie posiadam 3 modele (s1, s2, s3)
Standy wykonane są z litego drewna (olcha lub czarny dąb). Do produkcji używam wyłącznie sezonowanego drewna, które jest odpowiednio wysuszone oraz wyselekcjonowane, elementy kleję wyłącznie markowymi klejami co zawsze gwarantuje długoletnią trwałością łączenia. Noga standu posiada komorę balastową umożliwiającą jej dociążenie do ok. 20 kg po wypełnieniu śrutem, piaskiem lub innym materiałem balastowym. Podstawki zaopatrzone są w (4szt) regulowane kolce (w załączeniu podkładki zabezpieczające przed rysowaniem podłogi).
Istnieje możliwość wyboru koloru dla elementów drewnianych np:
1 - tek,
2 - mahoń,
3 - ciemny mahoń,
4 - orzech,
5 - ciemny dąb,
6 - palisander,
Jeśli interesuje Cię inny kolor nie ma najmniejszego problemu skontaktuj się przed zakupem w celu ustalenia.
Istnieje możliwość zamówienia podstawy dolnej granitowej.
Realizuję zlecenia indywidualne, jeśli masz pomysł na standy i szukasz wykonawcy skontaktuj się ze mną. Wykonam je dla Ciebie.
Sprzedaję swoje produkty na allegro - w wyszukiwarce wpisz STANPOR zobaczyszz moje przedmioty
Wpisz w google STANPOR moja strona internetowa powinna być druga od góry
KONTAKT
Zakład stolarski Stanpor
ul. Rzeczna 26
37-450 Stalowa Wola
tel. 606950390
tel. (015) 844 90 96 (po godz. 18.00)