Witam.
PRZEDMIOT SPRZEDAŻY: wypozycjonowana na czołowe miejsca w Google strona www agencji marketingowej i reklamowej wraz z portfolio zawierającym liczne projekty graficzne stron www, CI, a także kampanie launchingowe firm z całej Polski. Jest to materiał wyjściowy do prowadzenia firmy "od zaraz". Agencja targetowana jest głównie na nowopowstałe firmy i przedsiębiorstwa oraz nowe produkty. Klientami byli/są także przedsiębiorcy wprowadzający zmiany w swoich firmach (głównie chodzi o zmianę wizerunku)
AKTUALNA SYTUACJA: od początku roku otrzymałem kilkadziesiąt zapytań ofertowych na strony firmowe, duże serwisy internetowe oraz wprowadzenie nowych firm i produktów na rynek od podstaw. Wartości poszczególnych zleceń oscylują pomiędzy 2 - 15 tys. netto. Padły także zapytania od instytucji rządowych na bardzo poważne projekty. Ilość zleceń, zapytań oraz ich zakres mogę oczywiście potwierdzić dowodami :)
POWÓD SPRZEDAŻY: banalny. Najnormalniej w świecie nie jestem w stanie przerobić tak dużego zapotrzebowania klientów. Mieszkając w takim, a nie innym mieście nie mam możliwości zatrudnienia grafika na choćby przyzwoitym poziomie mimo ponad półrocznych poszukiwań. Zlecanie przez internet mnie nie interesuje ze względu na brak kontroli nad przebiegiem i terminowością prac. Efekt aktualnie jest taki, że w dzień jeżdżę do klientów, a w nocy przygotowuję projekty. Mając 2,5 - roczną córkę nie widuję jej prawie na oczy, co mi po prostu nie odpowiada.
W razie zainteresowania proszę o kontakt na PW lub e-mail, który chyba pojawi się pod tym postem :)
Pozdrawiam
Marcin