Witam i zapraszam do uważnego przeczytania posta i konkretnych odpowiedzi. Zarabianiem w internecie zainteresowałem się około 2-3 lat temu zaczynałem chyba jak większość pomysłami w klikanie reklam czytaniem mail i tego typu głupotami w sumie rocznie zarobiłem prawie 100 zł co dziś wydaję się śmieszne przy szybkości rozwoju internetowego biznesu.Interesowałem się prawie wszystkim co daje możliwość zarobienia w internecie sprzedawanie kont hostingowych na allegro itp ale wszystkie metody które dały by zarobić około 1 tys miesięcznie przy 2-3 godzinach dziennie ale na początku tego roku był wielki bum za wszelkiego rodzaju konkursy smsowe typu pusty sms itp każdy z nas choć raz miał w życiu styczność z smsami premium po kolejnej setce wiadomości reklamowych zacząłem zgłębiać temat od zaplecze i tak oto od maja jestem właścicielem 3 mini serwisów zarabiających na smsach premium zarobki są bardzo zróżnicowane ale co najważniejsze nie wymagają żadnych opłat prócz serwera i domeny ( można też na darmowym postawić ) i odpowiedniej kwestii zareklamowania moje koszty reklamy to około 21 zł za rok promowania i do dnia dzisiejszego zarobiłem na tym około 12 tyś bez żadnej fizycznej pracy bez żadnej działalności handlowej i wszystko w 100 % legalnie.
Na dzień dzisiejszy pracuję nad innowacyjnym portalem randkowym i potrzebuję pieniążków na rozwój nie chcę się wiązać z żadnymi sponsorami by tracić udziały więc chciałbym się podzielić odpłatnie swoim doświadczeniem i stylem zarabiania na smsach oczywiście wszystko w legalny i oficjalny sposób który jest naprawdę dziecinnie prosty i skuteczny dodatkowo mogę stworzyć stronę www na podobieństwo takiej na jakiej funkcjonuje cały mój system. Wszystko działa automatycznie jest legalne a zarobki zależą tylko od rozreklamowania usługi.
Na dzień dzisiejszy zdecydowałem się na sprzedaż systemu + projekt i wykonanie strony+ system reklamowania strony ( generuje minimum 1000 odsłon dziennie ) za sumę 500 zł mogę wystawić na wszystko fakturę vat oraz przedstawić dowody otrzymywania wynagrodzenia z tytułu posiadania strony i systemu sms zaznaczam iż z powodu iż sam korzystam z systemu nie sprzedaje więcej niż 4 osobom ( rynku starczy dla wszystkich ale nie warto samemu sobie psuć ). pozdrawiam i czekam na pw