|
Sprzedawca Allegro szuka Pracy |
Sprzedawca Allegro szuka Pracy
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Jestem sprzedawcą Allegro od 3 lat posiadam własne konto w tym serwisie: gortad19. Jestem zainteresowany współpracą lub mogę poprowadzić sprzedaż w tym servisie. Mam 23 lata wykształcenie licencjat. Najchętniej podejmie się sprzedaży małogabarytowych produktów z branży : AGD,RTV,IT, i inne na bieżąco obserwuję service Allegro i mam nie małe doświadczenie , czekam na poważne oferty. Kontakt: GG 10269029
Raczej ciężko będzie ci znaleźć taką pracę żeby być sprzedawcą allegro. Prywaciarze sami chcą mieć nad tym kontrolę. Ostatnio widziałem w mojej okolicy ofertę takiej pracy tyle że nie byłeś sprzedawcą a "wystawiaczem aukcji" bieganie z aparatem i wystawianie wszystko miało się odbywać mega szybko do wystawienia setki tys części ze szrotu :D.Ktoś już oferował mi z tego forum pracę zdalną sprzedawca allegro. Tyle że sprzedajesz towar ze swojego konta samemu nie posiadając tego towaru. Jednym słowem pieniądze są zwalane na konto "pracodawcy" towar nie jest wysyłany a ty idziesz siedzieć :D
Sprawdź również podobne tematy:
- Poszukuję pracy jako sprzedawca na Allegro...
- Szukam pracy jako sprzedawca na allegro, mam doświadczenie. - Ekspert allegro z kuj-pom szuka pracy - Sprzedawca Allegro - Sprzedawca na allegro - PROBLEM ZE SPRZEDAWCĄ Z ALLEGRO - ALLEGRO zakup i nieuczciwy sprzedawca.Zglosznie na Policje?? - Szukam pracy Kraków sprzedawca - Szukam pracy - Kierowca, Sprzedawca, Przedstawiciel Handlowy Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|