Witam,
Mam dostęp do biżuterii srebrnej. Zastanawiam się nad sprzedażą biżuterii ze srebra oraz sztucznej do sklepów.
Myślicie ,że to ma szanse powodzenia?
Proszę o jakieś wypowiedzi w tym temacie.
Pozdrawiam
|
Sprzedaż bizuterii, sztuczna oraz srebro ?? |
Sprzedaż bizuterii, sztuczna oraz srebro ??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam,
Mam dostęp do biżuterii srebrnej. Zastanawiam się nad sprzedażą biżuterii ze srebra oraz sztucznej do sklepów. Myślicie ,że to ma szanse powodzenia? Proszę o jakieś wypowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam
czesc.No to zalezy wszystko od cen i co to za bizuteria a takze miejsca jesli te 3 rzeczy beda odpowiednio dopasowane to mysle ze to dobry pomysl bo wiesz jak dziewczyny to na siebie wieszaja i kupuja kilogramami hehe.ja sam chce cos takiego wprowadzic do mojego sklepu a mam ciuchy uzywane i za niedlugo otwieram sklep.jak bedziesz miec dobre i tanie to mozemy nawiac wspolprace:D i lepiej tanio a wiecej czyli system chiński :D hehe ja z nich biore pzrykład to mistrzowie ekonomii nie bede sie wypowiadał co do jakosci ich towarow bo to osobny temat ale moj doktor z ekonomii takze caly czas powtarza na wykladach ze lepiej tanio a wiecej bo teraz ludzie nie maja kasy i nie chca wydawac duzo pieniedzy lepiej 8 par kolczyków po 3zł=24zł niż 5 par po 5zł =25zł wynik dokładnie taki sam a taniej a teraz ludzie szukaja tanich rzeczy
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedaż bizuterii, sztuczna oraz srebro ??": - internetowa hurtownia biżuterii- srebro i sztuczna - Swarovski, srebro, sztuczna, kamienie bizuteria - sztuczna biżuterii z czeskiego szkła kryształowego i szklan - SREBRO - sprzedaz hurtowa srebra - SREBRO srebro SREBRO srebro on-line
• Strona 1 z 1
|
|