witam
jestem producentem stojaków pod choinki metalowych z elementami kutymi malowane metoda proszkową w kolorach antycznych.
Szczegółowa oferta na maila.
Pozdrawiam
|
Sprzedaż choinek na święta - strona 5 |
Sprzedaż choinek na święta
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam
jestem producentem stojaków pod choinki metalowych z elementami kutymi malowane metoda proszkową w kolorach antycznych. Szczegółowa oferta na maila. Pozdrawiam
Witam, sprzedam PIĘKNE CHOINKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMORSKIE, Okolice Gdańska
Mam pytanie do forumowiczów w temacie i proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Jeśli chodzi o sprzedaż czy założenie DG do sprzedaży choinek przez pare dni jest warta świeczki? Jak z kontrolami czy zdarzają się czy raczej jest to rzadkość? Wiem, że rolnik który posiada swój las zwolniony jest z zakładania DG i tu mam pytanie czy jeśli mam kogoś takiego w rodzinie to mogę się jakoś pod niego podpiąć z tą sprzedażą? Zamierzam ruszyć z tym i proszę o wyjaśnienie jak mogę to załatwić by nie narazić się na problemy. Z góry dzięki
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedaż choinek na święta - strona 5": - sprzedaz choinek - Sprzedaż świerków choinek i ozdób świątecznych - Sprzedaż karpia na święta w Poznaniu - PLANTACJA CHOINEK - Uprawa choinek
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|