|
Sprzedaż drewna kominkowego?! |
Sprzedaż drewna kominkowego?!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chciałem się zapytać, co myślicie o sprzedaży drewna kominkowego? Co potrzeba do otwarcia takiej działalności?
Temat mi z grubsza znany, W odpowiedzi na Twoje pytanie potrzeba:
Dojścia do taniego drewna Osoby do dziabania drewna na odpowiednie kawałki Dobrej reklamy Oferowanie dowozu
Ok. Pewnie dojście do taniego drewna to z tartaku lub bezpośrednio z lasu od leśników?
Na poczatek warto mieć znajomego leśnika który za przysłowiową "flaszke" jest w stanie załatwić LEGALNIE drewno. to chyba najlepsze źródło na poczatek
Pozdrawiam
A jakie są ceny dla końcowego klienta ile można na tym zarobić?
W jaka reklamę zainwestować? Ulotki, stronę internetową? Czy warto robić stronę? Myślę nad samochodem z przyczepką do rozwożenia drewna.
Wybacz ale zadajesz takie pytania że ręce opadają.. Jeśli chcesz tworzyć biznes to rusz głową..
Sam możesz sprawdzić ile kosztuje drewno.. http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=drewno+kominkowe+cena&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=drewno+kom&gs_rfai=&fp=f9241d3a006ec00d To ile zarobisz zależy za ile kupisz towar i ile wydasz na jego przygotowanie do sprzedaży. Pozdrawiam
Witam. Jesli chcesz od razu sprzedawac to drewno do musisz miec suszarnie badz przynajniej je sezonowac bo nikt nie kupi mokrego drewna.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedaż drewna kominkowego?!": - Produkcja brykietu +sprzedaż drewna kominkowego - Dotacja na produkcję i sprzedaż drewna kominkowego - Sprzedaż drewna kominkowego. Możliwa dotacja? - Sprzedaż węgla, koksu, gazu oraz drewna kominkowego. - Produkcja drewna kominkowego
• Strona 1 z 1
|
|