Witam wszystkich, moim pomysłem na biznes jest sprzedaż odzieży firmowej: Nike, Reebok, Puma, Reporter, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Mexx, Next, na targowisku u mnie w mieście gdzie mieszkam. Będę sprzedawał outlet, końcówki lub nadwyżki produkcyjne oraz zapasy magazynowe i odzież posezonową. Wybrałem już sklepik jaki kupie na targowisku (dobre miejsce zaraz przy wejściu). Mam także namiary na hurtownie które sprzedają bardzo tanio taki asortyment z krajów UE i USA. Towar jest nowy, zapakowany w opakowania od 5 do 20 KG, posiada metki i ceny np. w Euro). Ceny są różne przykładowo za REEBOK, PUMA - MIX SPORT: 12 do 14 Kg - 110 ZŁ.
Szukam rozwiązania w prowadzeniu biznesu gdyż mam dość pracy za 1000zł netto w ochronie :(, dodam że jestem osobą niepełnosprawną, posiadam średnie techniczne wykształcenie (energoelektronika) i w przyszłości chciałbym zatrudniać też osoby niepełnosprawne. Wiem że wtedy przysługiwać mi będą dotacje, refundacje i inne przywileje z których zamierzam skorzystać.