Mam kilka znajomych ktore wyszywaja na maszynach do szycia serwetki, koszule goralskie itp. Chcialbym zaczac to sprzedawac ale szczeze powiedziawszy interesuje mnie wieksza ilosc. W stylu 2-3 sztuki tygodniowo juz ktos odbiera od mnie ale potrzebuje duzo wieksza ilosc abym poczul zyskownosc interesu. Czy macie moze jakiespropozycje gdzie probowac to sprzedawac. Wzory, wielkosc dowolna bo wszysko i tak jest robione na zamowienie, wszystko w polsce i na maszynie do szycia. Bardzo fajnie to wyglada,a jakosc tez na bardzo wysokim poziomie.
Moze macie propozycje jak, gdzie to sprzedawac, lub moze ktos chcialby kupic kilkanascie sztuk tygodniowo czy nawet miesiecznie. Cena nie jest wysoka cos okolo 30 zł za mala serwetke az do 150 za duza obszyta do okola. Dokladne ceny moge podac na PW..
Zalaczam tez kilka zdjec mam nadzieje ze sie spodobaja, czy nawet bedziecie wiedziec o co chodzi.
Zaznaczam ze to tylko takie dorywcze, i bardziej pomagam znajomej, jak i mamie w sprzedazy tych rzeczy :) Pozdrawiam i czekam na propozycje
Sprzedaz hurtowa i detaliczna, posiadam firme a wiec sprzedaz bardzo latwa:)
Wszystkie serwetki dostarczam zapakowane, wykrochmalowane, zapakowane i wyprasowane gotowe do sprzedazy.

Zrobie wiekszej ilosc wzorow zdjecia jesli bedzie zainteresowanie.