Witam
Oto mój kolejny pomysł.
Mieszkam w małej miejscowości 2 tys osób. Planuję otworzenie sklepu z obuwiami następnie wprowadził bym kosmetyki i może jeszcze drobne ubrania.
Była by to firma rodzinna 3 osobowa ja wraz z rodzicami.
Jak odbywała by się sprzedaż dysponuje wyremontowanym pomieszczeniem gospodarczym, które bez problemu można zaadaptować na sklep (wymagana powierzchnia, wysokość, zezwolenia z PIP-u i Sanepidu już mam). Oprócz tego towar byłby sprzedawany przez rodziców na targach w okolicznych miastach odbywają się kolejno w 3 miastach od poniedziałku do środy każde miasto ok 30 tys mieszkańców, natomiast w soboty i w niedziele na lokalnej giełdzie samochodowej na której handluje sie różnościami giełda ta przez cały rok jest oblegana przez kupujących w taki sposób że przyjeżdżając ok 10 nie da sie swobodnie przejść obok stoisk. Trzecią platforma sprzedaży byłby sklep internetowy mam doświadczenie w tworzeniu witryn oraz niezbędne oprogramowanie.
Proszę o opinie co myślicie o tym pomyśle, w razie pytań będę rozwijał tą wypowiedz o kolejne szczegóły. Dziękuje wszystkim za pomoc