|
Sprzedaż on-line na cały świat |
Sprzedaż on-line na cały świat
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam, mam pytanie: Rozpoczynam działalność gosp. i chcę sprzedawać odzież przez internet, na początku na allegro, ale także chciałbym jak najszybciej wejść na inne rynki europejskie a nawet dalej, azjatycki (japonia) i amerykański. Jak się oriętujecie w tym temacie? Czy znacie Państwo jakieś odpowiedniki allegro? oprócz eBay'a,- ponieważ z tego co wiem nie można się tam zalogować, nie mając adresu w danym kraju a jeśli podaje się polski adres, automatycznie zostajemy przekierowani na polski eBay. Prosiłbym o jak najwięcej informacji w tym temacie. Pozdrawiam.
nie no jak krasc to miliony hehehe przyjacielu :D o jakim swiecie ty mowisz :D w ameryce kupisz nowke spodnie za 10$ w azji podobnie pozatym nie wpusciliby cie na swoj rynek ! podobij najpierw POLSKE napoleonie a nie myslisz o swiecie hehe malymi kroczkami do celu pamietaj! jesli w polsce ci nie bedzie schodzic to nie masz co isc dalej ! P.S. masz moze kurtke skurzana taka brazowa? bo nigdzie nie moge znalesc i za male pieniadze naturlanie pytam powaznie.
Z tego co przeczytałem to wnioskuję że myślisz o zwykłych ciuchach, jakich pełno i które faktycznie są za grosze. Ale ja nie mam na myśli jakiegoś lumpexu :D Chodzi mi o odzież LUKSUSOWĄ w stylu: Armani, Dolce & Gabana, Prada itp. Ten segmęt zawsze ma swoje grono nabywców!
na ebay-u nie ma znaczenia w jakim kraju się zarejestrowałeś,możesz sprzedawać jeśli minimum 10 punktów.Ale z taką wiedzą o rynkach to nie wróżę wielkiej kariery,żeby konkurować z tubylcami musisz mieć coś czego oni nie mają.Poza tym koszt wysyłki może zniweczyć cały misterny plan
I chcesz oryginalne ubrania Armaniego sprzedawać na Allegro. Aha. Bez komentarza :D
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedaż on-line na cały świat": - Eksport - cały świat - KWIATY na cały świat. PocztaKwiatowa.pl - Praca FM Group cały świat. - Bielizna wysyłam na cały świat i polskę. - Świat komputerów.
• Strona 1 z 1
|
|