|
Sprzedaz powietrza |
Sprzedaz powietrza
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam nastepujacy pomysl,sprzedaz powietrza.chodzi o sprzedaz powietrza gorskiego lub nadmorskiego w odpowiednio oklejonych butelkach,nie wiem jaki zamontowac wentyl.powietrze to moze byc dodatkowo naenerg,przez znanego bionergoterapeute. co wy na to.
beznadziejne !!!!!!!
Zajebiste! Bierz sie za to!
A to będzie sprężone, czy skroplone ??? No, nie śmiać się. Niższe koszty transportu !:) !:) !:)
transport we własnych płucach
potem do buteleczek
toż to przemyt!
Jeżeli już krytykujesz to niech to będzie krytyka konstruktywna, a nie krytyka dla samej krytyki. Ja uważam, że pomysł jest bardzo dobry... Chętnie bym kupił obie buteleczki, o ile cena nie byłaby zbytnio wygórowana (byłbym w stanie zapłacić powiedzmy do 10 zł/sztukę). Napisz coś więcej o tym pomyśle. I o co chodzi z tym wentylem i energią od bioenergoterapeuty? Pozdrawiam
wielkie dzieki za poparcie.nadmienie .ze podobne kosmiczne pomysly przynosza mi niezle profity.mam drzialalnosc .dysponuje 10 przyczepami mobilnymi tak,ze reklame mam swoja. zaczne moze od bioenergoterapeuty.moge zrobic zdjecie .zbutelkami wyslac do niego.aon juz zrobi reszte.osobiscie mysle .ze beda dzialy sie cuda. butelki zalakowane ,zawor konieczny.oferta kierowana dla wczasowiczow. kiedy bedzie juz po.zawsze mozna puscic sobie troche powietrza .powzdychac,....
dales mi do myslenia.ajak ty to widzisz
Cóż, na frajerach robi się największą kasę. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
„Gdyby nie dech, toby człowiek zdech” - ale to po fasoli i grochu !:) !:) !:)
hmm pomysł dobry.
Powiedzmy ze podpiszesz umowę z księdzem i ten po otrzymaniu małego % mógłby dodatkowo zakrelamowac na ambonie twój produkt. Myśle ze taka buteleczka świezego powietrza morskiego zareklamowana przez proboszcza świetnie by sie sprzedawała w auli pod kościołem wraz z magazynami kościelnymi. Jeszcze lepiej jak bys wszedł w biznes z Rydzykiem, JEGO twarz na buteleczce wiecej zrobi niż jakiś hochsztapler. A wsumie czemu nie sprzedawać wody święconej z wizerunkiem rydzyka. Gdyby było porównanie: Wczasy nad morzem 1500, buteleczka świeżego powietrza z jodem 10 zł.. Oczywiście COPYWRITER zrobił by z tego super hasło reklamowe Osobiście nie kupiła bym takiej buteleczki, ale moja babcia, teściowa , tesciu i prababcia ustawiali by sie w kolejce.
to nie jest tak jak myslisz.poczytaj troszeczke literatury na te tematy.jezeli zachorujesz bedziesz w stanie beznadziejnm to podam kontakt owego bio... .osobiscie ten cykl przechodzilem. duzo zdrowia.
Wiara czyni cuda !!!
temat już tu był ciekawe dlaczego go ktoś nie realizuje np. jako pamiątka z ... to dobry pomysł tylko trzeba poważnie do tego podejść.
to fakt wiara czyni cuda...w tym przypadku wiarygodnosc badana laboratyjnie,nie wspominajac o dzieciach ktore z wiara nie maja nic wspolnego.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedaz powietrza": - Jonizatory powietrza - WYKONYWANIE ZDJEC Z POWIETRZA - Instalacje spręzonego powietrza, wypozyczalnie - Odświeżacze powietrza w aerozolu hurt - Angielskie odświerzacze powietrza - super cena
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|