Mam takie pytanko ile średnio można zarobić na jednej sprzedanej przyczepce lub lawecie ??
Pytanie do ludzi z branży :)
p.s. Nie wiem czy w dobrym miejscu zapukałem do drzwi ale jbc to proszę o poprawę :)
|
Sprzedaż przyczep , lawet itp. |
Sprzedaż przyczep , lawet itp.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam takie pytanko ile średnio można zarobić na jednej sprzedanej przyczepce lub lawecie ??
Pytanie do ludzi z branży :) p.s. Nie wiem czy w dobrym miejscu zapukałem do drzwi ale jbc to proszę o poprawę :)
Zależy jaka to będzie "półka cenowa" i skąd będziesz je brał :)
Powiedzmy Polscy producenci . Choć oferta Brenderup też jest ciekawa ale droższa od Polskich .
To jak powie mi ktoś ile da się zarobić na sprzedaży jednej sztuki lawety czy przyczepy . Przecież chyba to nie jest jakaś wielka tajemnica ?
Ale skąd?
Na nówce? Na samoróbce? Na przytarganej z reichu? Sprecyzuj o co Ci chodzi, bo zarobić możesz tyle ile ktoś zapłaci...
Chodzi o przyczepy i lawety nowe . Polskich producentów . Nie chodzi mi o konkret , że np 524zł i 17gr :) tylko w przybliżeniu 100,200,500,1000 ... Bo nie wiem czy warto się w temat zagłębiać ,a wiadomo , że przyczep czy lawet codziennie nikt nie kupuje jak chleba czy mleka w spożywczaku :)
Do tego jeszcze serwis i sprzedaż akcesoriów do tych przyczep .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedaż przyczep , lawet itp.": - Wypożyczalnia Lawet Przyczep - wypozyczalnia lawet, przyczep i busów - Wypożyczalnia przyczep, lawet i usługi transportowe - potrzebny bp wypozyczalni przyczep oraz lawet samochodowych - Sprzedaż przyczepek lawet autoholowanie?
• Strona 1 z 1
|
|