Witam.
Prowadziłem sklep, ale koszty utrzymania mnie zrujnowały. Chciałbym zacząć sprzedawać także towar przez internet. Czy warto sprzedawać na Allegro i jak? Może polecicie inny internetowy biznes? Jeżeli tak- to jaki?
|
Sprzedaż z efektami |
Sprzedaż z efektami
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam.
Prowadziłem sklep, ale koszty utrzymania mnie zrujnowały. Chciałbym zacząć sprzedawać także towar przez internet. Czy warto sprzedawać na Allegro i jak? Może polecicie inny internetowy biznes? Jeżeli tak- to jaki?
Może warto zacząć od "konstrukcji myślowej"... Przykład: - sprzedaż z efektami... vs. efektywna sprzedaż Czym handlowałeś/handlujesz? W obecnych realiach kluczem jest masowość (ilość), cena (minimalna), lokalizacja (duże skupiska / duża przepustowość)...
Ten sklep był internetowy, czy stacjonarny?
Autor : Witam. Prowadziłem sklep, ale koszty utrzymania mnie zrujnowały. Chciałbym zacząć sprzedawać także towar przez internet. Czy warto sprzedawać na Allegro i jak? Może polecicie inny internetowy biznes? Jeżeli tak- to jaki? Moja odpowiedź : Komórkowy może podziemny .
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Sprzedaż z efektami": - Salon gier z efektami - Podnieś swoją sprzedaż - Innowacja – sprzedaż w formie KONKU - Sprzedaż internetowa a sprzedaż podczas targów. - sprzedaż ryb - Sprzedaż w UE
• Strona 1 z 1
|
|