Szukam pomyslu na dzialalnosc,maly-okolo 14m.kw.pawilonik prasowy w dobrym punkcie miasta(nie jest male-okolo 40tys.mieszkancow).Mam rowniez niewielki naklad pieniezny-20tys. zlotych,ale niestety nie mam pomyslu na ich wykorzystanie.Salonik prasowy odpada jako ze moj rodzic juz wczesniej ow prowadzil-z miernym skutkiem(chyba pracowal w nim dla zabicia czasu-powaznie)dosyc duza konkurencja po bokach z prasa,myslalem o kafejce internetowej-ale obecnie prawie kazdy posiada internet w domu,a jak nie posiada to i nie bedzie go stac na chodzenie do kafejki-prawda?.Bralem rowniez pod uwage sklep z artykulami papierniczymi ale znajomi odradzaja mi ten pomysl -bo jak mowia"nie schodzi".Myslalem rowniez o malym sklepiku z narzedziami-hmmm,,,tzw.sprzedazy katalogowej-czyli mam w sklepiku troche narzedzi a reszte w katalogach-lipa prawda?;>(
Wiec nie wiem,,,moze ktos z Was bedzie mi w stanie cos doradzic i podsunac jakis dobry pomysl.
Dziekuje serdecznie i pozdrawiam
A co myslicie wlasnie o sklepiku z takim sprzetem jak w topic-u?myslicie ze moze sie udac?wiem ze u mnie w miescie jest tylko jeden taki,zreszta bardzo maly,jezeli ktos takie cos prowadzi(l) i moze cos na ten temat napisac to bede bardzo wdzieczny
Prosze o powazne rady
Mozna rowniez rozszezyc asortyment o roznego rodzaju ziola i mascie z naturalnych skladnikow,co Wy o tym myslicie?