|
SQUASH |
SQUASH
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pytanie czy ktoś może mi przybliżyć koszty budowy kortu do squsha myśle że na początek jeden a może z czasem dwa. Wiem że ASB oferuję ale cena jest dośc kosmiczna. Proszę o bliższe przybliżenie tematu przez kogoś ktos się w tym orientuje. Lokalizajca tego bedzie w miescie 170tyś. Chcialbym z czasem a moze od razu uatrakcyjnic swoja oferte o sciane wspinaczkowa wewnatrz budynku. Nadmienic nalezy ze ani jedego ani drugiego nie ma w tym miescie. Prosze o info nt kosztow zwiazanych z zakupem, a takze powodzenia takiej inwestycji. Dzieki gory z opinie zarwono te negartywne jak i pozytywne
Witam,
Chciałbym powrócić do tematu squasha. Zastanawiam się poważnie nad taką inwestycją. Chciałbym wybudować za pomocą profesjonalnej firmy dwa korty do squasha. Czy ktoś z Was prowadzi taki biznes?. Koszty budowy mi są znane. Interesuje mnie popyt gry przez ludzi i ilość godzin zajętego kortu w ciągu dnia. Klub będzie czynny od 7 do 22. w mieście ponad 200 000 ludzi bez konkurencji. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "SQUASH": - squash - Squash - Squash, bowling, fitness KRAKOW
• Strona 1 z 1
|
|