|
Środki Czystości |
Środki Czystości
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam taki pomysl na biznes zeby hurtowo sprzedawac środki czystości oczywiscie z dostawa do klijenta. Okręg jaki mnie interesuje to Śląski i Małopolska. Czy to dobry pomysl ??
Jest to całkiem dobry pomysł też o tego typu działalności myśle a obszar na którym chcę działać to małopolska i śląsk.
W związkuz tym zapraszam po produkty prosto do producenta . Skontaktuj się telefonicznie 32 4246330 kom.668 839 786 lub na e-mail: marketing@interteam.com.pl
Jakie środki czystości - domowe, czy komercyjne. Sprawdźcie: Dabex, Zabłocki, Profitech, itd., itd..
Produkujemy takie i takie :) . Chemia profesjonalna i użytkowa, proponujemy także papier (toaletowy, zz, rolki, listki, bezpyłowe i wszelkie inne) , dozowniki, urządzenia i sprzet do sprzątania, ścierki , mopy i duże maszyny . Zapraszam po kompleksową ofertę . Kontakt : tel. 32 4246330 e-mail: marketing@interteam.com.pl
To wiem. Mnie chodzi kandydatów na dystrybutorów. Nazwy, które podałem to właśnie dystrybutorzy - również z dostawą. Wtopić łatwo.
Ok, dziękuję :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Środki Czystości": - środki czystości - ŚRODKI CZYSTOŚCI - Środki czystości... - Środki czystości od Producenta - PROFESJONALNE SRODKI CZYSTOSCI
• Strona 1 z 1
|
|