|
Stacje benzynowe dla wybranych. - strona 6 |
Stacje benzynowe dla wybranych.Biznes Forum ‹ Po godzinach ‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Na marginesie dla zainteresowanych: ostatnio gdzieś wyczytałem, że tona ropy/benzyny z Orlenu to koszt około 2800zł netto. Nie chce mi się szukać jaka jest gęstość tych cieczy, więc nie powiem wam ile to litrów.
liczac nawet ze 1kg to 1litr to wychodzi 1000litrow za 2800 netto czyli 3416 brutto czyli 3,41 za litr. Ja wiem czy to taka atrakcja cenowa??
Jak się państwu nie podoba mój pomysł to bardzo mi przykro. Zainteresowanych zapraszam do ''Szwejka'' Warszawa Plac Konstytucji 1 w sobote godzinie 16.00(zarezerwowałęm 4 duże stoły , będzie darmowy bigos oraz kazdy przy stole dostanie po szklance miodu pitnego) tam zaprezentuje biznes plan oraz prezentacje dotyczącą mojej podróży biznesowej zatytułowaną '' MIRAGE czyli jak przejchałem pół Europy w miesiąc". Odpowiem na każde najbardziej drażliwe pytania i rozwieje każdą wątpliwość.POZDRAWIAM
Idiota :) Zal mi Twoich rodzicow..
Tak sobie wczoraj wyskoczylem z Jankiem Kulczykiem na piwko i se myslimy ze warto cos zrobic dla ludzi. Po co maja lac z plastikowych butelech po Helenie...Otworzymy taki lokal gdzie podjezdzsasz i paliwo leci z takiego pistoletu i liczy ile wpadlo do baku i jeszcze nawet taki kumputerek co liczy ile trzeba zaplacic a jak trzeba bedzie czekac na "luksusowych: klientow to sie im daszek zrobi Co myslicie o tym ?
Jezeli jeszcze raz napiszesz cos o moich rodzicach śp to PRZYRZEKAM dostanie bana.
pajacu a po co chcesz zapraszac tych ludzi????? przeciez masz juz inwestorow z dubaju. Po co tobie polscy biedacy.
Zmieniasz tematy z wielką latwoscia. Najpierw byla stacja SPA, potem juz tylko stacja zwykla a teraz biznes polega na ..... no wlasnie co to za biznes??? Podroze po europie........... chłopie lecz swoja głowe bo jestes zdrowo pi....ęty.
eeee nie , to chyba nie chodzi o podróze, ja myślę że to moze chodzic o ten darmowy bigos. bo Bigos będzie gratis ale za talerzyk trzeba bedzie zapłacic i to nie mało bo talerzyk będzie z chromowanej tektury a bułeczka do bigosu bedzie od kolegi co tu piekarnie załozył. Bo nie wydaje mi sie ze by do tego była taka zwykła bułka......
Witam serdecznie,
zarejestrowalem sie na tym forum w celu pogratulowania autorowi watku pomyslu, oraz opisywania dalszych planow oraz perypetii zwiazanych z rozwojem biznesu. gratuluje i pozdrawiam, ach, i madre, judzace odpowiedzi tez jak najbardziej wskazane, zeby temat za szybko nie umarl:) We make history!
Panowie i Panie. Gratuluję autorowi wątki za wkręcenie nas wszystkich w ten cały dialog. Czytając różne fora internetowe zastanawiam się jednak po co wypisywać takie prowokacje ? Czy autor ma z tego satysfakcję, że rzucając głupi temat widzi nas jak się bulwersujemy jego pomysłem. Drogi kolego autorze wątku - wydaje mi się, że to forum ma służyć czemuś innemu - rozmowie o biznesie, planach poradach. A ty sobie robisz z ludzi jaja. Powiedz mi szczerze - sprawia ci to satysfakcję jak ludzie opluwają Ciebie i Twój pomysł na forum?
No i kolego śmieszny, byłem u Szwejka w sobotę i jakoś Ciebie nie zastałem. A może byłeś, ale sam bez tych inwestorów? Bigosu też tam nie widziałem.
prowadzil biznes o nazwie TARMOSIMY i po prostu komus cos pod stołem tarmosił......
Witam !
Mi-hań nie kłam proszę byliśym na dole 3 pełne stoły. Poczatek był trudny byliśmy spięci nikt nie chciał się przedstawić z nicka. Aż nagle na stole pojawiła się flaszka i języki nam się trochę rozwiązały. Skończyliśmy bardzo późno! Pamiętacie jak Michał opowiadał o tym jak kupił wózek z hot-dogami albo jak Józek zapewniał nas , że auta ze wschodu to przyszłość. Siechu było co nie miara i w sumie nie porozmawialiśmy dużo o moim pomyśle. Pozdrawiam obecnych ;-)
napisze to co bylo wczesniej napisane przez kogos ale skasowane ze wzgledu na wulgaryzmy.
NIE BYLO ZADNEJ IMPREZY W SZWEJKU. teoria veny to mitoman i klamca
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Stacje benzynowe dla wybranych. - strona 6": - stacje benzynowe - Stacje benzynowe - pytania - VAT dla wybranych - Tylko dla wybranych - Tylko dla wybranych
|
|