Chodzi mi o samochodziki do ktorych wrzuca sie zlotowke lub dwuzlotowke i maszyna podryguje ku uciesze malca.
Co sadzicie o tym interesie? Czy ktos sie na tym zna? Jak sie rozliczac z zebranych monet, czyli jaki dochod wpisywac?
|
Stajnia wynajmowanych samochodow |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chodzi mi o samochodziki do ktorych wrzuca sie zlotowke lub dwuzlotowke i maszyna podryguje ku uciesze malca.
Co sadzicie o tym interesie? Czy ktos sie na tym zna? Jak sie rozliczac z zebranych monet, czyli jaki dochod wpisywac?
myślę, że jest się wtedy na podatku stałym... tak jak blacharze (nie wiem czy teraz jeszcze coś takiego istnieje :) ) w każdym razie interes jaknajbardziej dochodowy. Zakładając, że masz pieniądze na zakup kilkanastu - kilkudziestu "zabawek" i mieszkasz w miarę blisko dużego miasta, w którym jest duża ilość centrów handlowych :D
Znając lekko tą branże (bardzo lekko) mogę stwierdzić że na 20 takich urządzeń, możesz mieć 3-5 co nie przyniosą nawet 10 zł w miesiącu, za to inne przyniosą już kilkaset złotych.
W tym biznesie najważniejszy jest impuls, kiedyś gdy byłem w barze, stał automat do lotek, nikt nie używał go. Ten bar prowadził mój znajomy, już miał zdać ten automat, ponieważ miesięcznie wychodził z niego raptem 20 zł, a zajmował dość sporo miejsca, aż nagle, grupka młodych ludzi zaczęła do tego baru przychodzić i namiętnie rzucać lotkami. Zyski okazały się fenomenalne, i starczało mu z samych lotek na pokrycie zusu.
|
|