|
Staniki, majtki po 2 zl |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
ludzie nie nadazam odpisywac na gg bo pisze was kilkunastu na dzien a pozatym nie ma nic za darmo probujecie wyciagnac informacje za darmo i sie obrazacie jak macie zlapac sie za pare groszy chcecie zarabiac tysiace zl a nie dac za to grosza ja za te namiary 3 lata temu dalem 2500 zl wiec wybaczcie ale sami rozumiecie moge wam pomoc jedynie wtaki sposob ze napiszcie sobie na infohandel@onet.eu i tam za mala kaske dadza wam dokladne adresy sory ze wszystkim nie odpisalem ale to nie mozliwe. Oni maja w swej bazie adresy na tania odziez buty i bielizne ja jestem z wielkopolski wiec jezeli ktos potrzebuje tania odziez buty od 10 zl w hurcie i bielizne od 1 zl piszcie z konkretnym zapotrzebowaniem na gg 3613408 odpisze tylko na konkretne zamowienia
Firma infohandel za taki kontakt zyczy sobie 1000 zl, skladamy sie??:)
moza się dyskretnie zapytac po co tenn cyrk?
nie siedzę ,jakby to powiedziec w damskich majtkach i stanikach , ale jak byłem ostatnio po bursztyn na stadionie , to takie staniki widziałem po 3zł , a majtki po 1zł wiec zamiast dawac za kontakt 1000zł to mozna za ten 1000zł kupic majtek na całe zycie skupowanie kontaktów jest dobre ,no moze dla hurtowni elektrycznej , nie lepiej od razu kupic towar ? a co do centrów handlowych w czechach : to sa ci sami importerzy co w Polsce i podejzewam ze ceny te same jest w Polsce wiele firm wietnamskich ,które rozprowadzaja ten sam towar do Czech ,na Wegry ,do Niemiec sam woziłem im ten towar ,wiec jaki sens kupowac w Czechach chyba ze ktos ma blizej do Czech niz do Woli Kosowskiej
w Poznaniu jest hurtownia która posiada towar turecki, wietnamski, chiński oraz polski
znajduje sie na ulicy główna 10 tel. 61 652 91 63 lub 668 292 279. ona powstala w kwietniu tego roku i niewiem czy jeszcze istnieje, co do towaru to może duzo nie ma tam ładnych rzeczy ale coś wpadnie w oko
tu macie co chcecie powodzenia
http://www.allegro.pl/item445885715_str ... 0_szt.html
|
|