chłopie nie masz zielonego pojecia - nie dosc ze nic nie wiesz o robocie to nawet nie wiesz jak sie za to wszystko zabrac ..... szukaj normalnej roboty zycie cie nauczy wszystkiego - wydaje ci sie ze szpachlowanie , malowanie to pestka ??? jeszcze chyba nigdy w dupe nie dostałes ja zajmuje sie takimi rzeczami ok 8 lat i szczerze mowiac to czasami mam dosc - tez kiedys placiłem za godzine ale jak raz , drugi musiałem pozyczac pieniadze zeby zapłacic pracownika to zmieniłem zdanie - godzin mozna napierniczyc tyle ze łeb boli a za robote wezmiesz np polowe z tego i co wtedy??? wszystko wyglada ładnie z zewnatrz - zeby przetrwac w tym ineresie musisz sie znac na fachu!!! bo jak ci sie klient zapyta o jakis szczegoł jak to zrobicie albo tym podobne a ty co odpowiesz ze jak pan zenek przyjdzie zobaczy to odpowie? duzo mozna pisac na ten temat.... ja mam dosc ale i tak wole to nic tyrac po 8 godz w fabryce i dostac nawet 2 tys - bo tyle to ja na luzie sam w 2 tyg pracujac po 6-7 godzin zarobie