|
Strona dla hodowli roślin |
Strona dla hodowli roślin
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
W jakimś temacie zaproponowanym przez Jacka80 pytałem o kogoś kto zrobi stronę internetową. On pytał czy słyszał ktoś o firmie Aurelius podawał nawet ich stronę. A wy jak myślicie? Może znacie kogoś innego?
Nie wiem czy ktoś zna, ale ta agencja nie wydaje się być taka zła.
Nie odpowiem wprost na Twoje pytanie, ale zwrócę uwagę na istotny aspekt - przy wyborze firmy, która zrobi Ci stronę mniej się kieruj tym jak ŁADNE strony zrobili a bardziej tym jak DOBRE one są wg klientów. Znajdź portfolio, napisz do klientów i niech Ci opiszą jak są zadowoleni ze swojej strony. Tylko nie - czy im się podoba, a czy spełnia swoje zadanie - w przypadku sklepu, czy np. klienci nie rezygnują z zakupu po dodaniu towaru do koszyka (bardzo częste zachowanie przy zbyt rozbudowanym/nieczytelnym systemie składania zamówień), w przypadku firmy usługowej, czy są zapytania ze strony www, itd, itp.
Pamiętaj po prostu, że ładna forma to tylko część sukcesu. Co z tego, że opakowanie będzie ładne, z wodotryskami, jeśli wewnątrz nie ma tego, czego będą szukać potencjalni klienci, albo jest to trudne do znalezienia? Nie daj się przekonać, że za zawartość odpowiada zamawiający wykonanie strony. Rolą agencji zajmującej się tworzeniem serwisów www jest również doradztwo co i w jaki sposób powinno się znaleźć na takim serwisie. Pozdrawiam Michał Mokosa • Para Studio http://www.parastudio.com.pl/netsolutions
Zgadzam się w pełni z przedmówcą. Strona internetowa nie może być jedynie "ładnym obrazkiem" zawieszonym w sieci. Strona www ma przede wszystkim sprzedawać. Aczkolwiek tak jak napisałem w innym wątku w przypadku hodowli roślin ogrodowych np ważnym czynnikiem wspomagającym owo sprzedawanie są wrażenia wzrokowe, czyli jednym słowem istotne jest również to aby strona była ładna ;)
Zmierzamy w storne szeroko pojętej użyteczności, jak i marketingu witryny - czy spełni ona swoją rolę i faktycznie spowoduje napływ Klientów. Wiele zatem zalezy od ludzi, ktorych posiada agencja i którzy nad stroną pracowaliby.
Pozdrowienia Bartłomiej Juszczyk
Ja może mniej na temat, ale w TYTULE jest błąd, który mnie razi niemiłosiernie... Z racji wykonywanego zawodu. I tak rośliny się UPRAWIA a houje się bydło... Roślin się nie HODUJE, a UPRAWIA :)
A jaki jest twój zawód? Nawet jeśli napisał hodowla a nie uprawa, to i tak każdy wie o co chodzi :-)
Wystarczy zajrzeć w profil i widać, żem ogrodnik :)) A w kwestii tego, że wiadomo o co chodzi... Jak ktoś mówi: "poszłem" to się go poprawia na "poszedłem"... a przecież wiadomo o co chodzi? :)
Ej kolego nie spieraj się z kobietą, bo im się zawsze ustępuje ;-)
Ale oni robią nie tylko ładnie, ale i funkcjonalne, nowoczesne strony. Znajomy, znajomego, znajomego itd. mówił, ze jego znajomy robił sobie u nich stronę i był bardzo zadowolony. A jeśli coś się popsuje to dzwoni do nich i naprawiają.
Mam Pytanie, czy orientuje się ktoś czy w Polsce rosną Rośliny / Drzewa które nie wyrosną np w Portugali czy Hiszpanii ???
Sprawdź również podobne tematy:
- LAMPY,ORAZ TRANSFORMATORY-DO HODOWLI ROSLIN TROPIKALNYCH
- Jakie psy do hodowli?? - O hodowli pieczarek - Dotacja do hodowli norek - Dotacja UE na rozpoczęcie hodowli szynszyli - ślimak afrykański - materiał do hodowli - Współpraca w prowadzeniu hodowli grzybów - PODATEK OD HODOWLI PSÓW NIE-rodowodowych - ROZLICZENIE ROCZNE Z HODOWLI SZYNSZYLI Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|