Chce stworzyc strone internetowa, ktora przynosila by zysk.
Niewiem za bardzo jak za to sie zabrac,jak tworzy sie takie strony, pewien pomysl na strone juz mam tylko teraz liczy sie wykonanie...
Prosze o pomoc i jakies podpowiedzi
Dziekuje
|
Strona internetowa... |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chce stworzyc strone internetowa, ktora przynosila by zysk.
Niewiem za bardzo jak za to sie zabrac,jak tworzy sie takie strony, pewien pomysl na strone juz mam tylko teraz liczy sie wykonanie... Prosze o pomoc i jakies podpowiedzi Dziekuje
No to szczerze mowiac masz juz polowe sukcesu:) Mozesz poszukac kogos do pomocy, np jakiegos studenta informatyki, z ktorym (jesli nie masz teraz jak zaplacic) podzielicie sie przyszlymi zyskami, ale ktory stworzy Ci dobra stronke od zera, a takze wszystkie narzedzia, ktorych potrzebujesz na stronie.
Juz sie dowiedzialem pare rzeczy na temat tworzenia stron internetoeych, sciagnelem sobie program ezHTML,moze jest jakis lepszy darmowy program do sciagniecia?
Witam,
Pomysł to faktycznie dla wielu już połowa sukcesu, ale mam tutaj na myśli ludzi obytych w tym temacie np. zajmujących się jakąś formą reklamy w internecie co np. w połączeniu z człowiekiem projektującym strony wróży jakiś sukces. Bo jeśli jest sam pomysł to nawet najlepszy darmowy generator HTML nie pomoże ;), a nawet informatyk, który zrobi tą stronę za podział zyskami, bo kto sprawi, że strona zaistnieje w internecie? Zresztą to wszystko błędne koło...jedno jest pewne...niech nawet nikomu nie przejdzie przez myśl, że w internecie łatwo o zarobek. Wiem coś o tym, bo walczę w ten sposób już kilka lat ;) Pozdrawiam
|
|