Witam,
posiadam komplet domen kulinarnych:
1) P r z e p i s y K u l i n a r n e . t v
2) P r z e p i s y - K u l i n a r n e . t v
celem stworzenia strony kulinarnej z przepisami kulinarnymi w postaci filmów i tradycyjnymi. Zastanawiam się co zrobić z taką domeną, czy zainwestować w stworzenie serwisu kulinarnego czy może domeny odsprzedaż, wydzierżawić. Niektórzy mogą uważać, że domeny są takie sobie, ale mnie się podobają, zawierają w sobie słowa kluczowe i moim zdaniem stronka z filmikami kulinarnymi też wygląda ciekawie. Przykłady takich stron to mojeGotowanie.pl czy Ugotuj.eu. Filmy kulinarne na tego typu stronach pojawiły się chyba od nie dawna i myślę, że to ma przyszłość. Na razie myślałem o udostępnianiu filmików np. z youtube ale ciekawie by było, gdyby użytkownicy mogli dodawać swoje własne filmy kulinarne oprócz tradycyjnych przepisów.
Czy to ma sens, pod takie domeny wydać sporo dla mnie pieniędzy na stworzenie serwisu internetowego? Dla mnie te domeny są wartościowe, a stworzenie serwisu jeśli mi się zwróci po 2-3 latach choćby na sprzedaży linków to będzie dla mnie ok, choć i tak włożę masę pracy w promowanie strony i dodawanie przepisów kulinarnych sprawdzonych a nie z książek.