|
Stronka o tematyce sportowej |
Stronka o tematyce sportowej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Myślę o stworzeniu strony internetowej o siatkówce. Wpadłem na ten pomysł po wylosowaniu nas na gospodarza mistrzostw w 2014. Nie mam jednak pomysłu co do profilu klientów, a co za tym idzie możliwości określenia tego co za pomocą tej stronki może mi przynieść finansową korzyść. Mimo, że jestem nowy na forum czekam na wasze podpowiedzi.
Jesli chodzi o strone o tematyce sportowej a konkretnie o siatkowke, to moze zrob strone informacyjna o klubach, reprezentacji. Możesz takze probowac z reklamą sklepow sportowych, moze byliby sklonni zamiescic u Ciebie reklame swoich uslug.Wazna rzecz to odpowiednia domena ( jakas chwytliwa,latwa do zapamietania nazwa) oraz pozycjonowanie, które jest nieodzowne aby strona mogla zarabiac. Co do zarabiania na tego typu stronach to zostaja jedynie zarobki z reklam. Na poczatek polecam Google Adsense,no chyba ze uda Ci sie tak jak wczesniej wspomnialem nawiazac wspolprace bezposrednia to tym lepiej dla Ciebie. Jesli storna sie rozwinie i bedziesz mial odpowiednia liczbe odwiedzin mozesz zglosic ja do jakiejs agencji reklamowej. Aby sie starac o przystapienie do takiej agencji musisz wygenerowac odpowiedni ruch na swojej strone. Teoretycznie przy 10000 osdlon serwisu mozesz sie juz starac.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Stronka o tematyce sportowej": - Strona internetowa o tematyce sportowej - STRONKA INTERNETOWA... - Super stronka internetowa - Stronka www dla Twojej firmy, sklepu itd za 300 zł - Stronka www dla Twojej firmy, sklepu itd za 300 zł
• Strona 1 z 1
|
|