|
Strzelnica |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam , wiem że temat był poruszany już kilka razy ale pragnę przedstawić swoją koncepcję na ten temat - i oczywiście liczę na opinie.Miasto kraków jeśli chodzi o lokalizacje.Co do reszty - z tego co orientowałem się są do wynajmu jest możliwość na lato uzyskanie zgody na strzelnie w fortach powojennych nie za dużą opłatą , minusem tego jest fakt iż teren trzeba odpowiednio zabezpieczyć , nie wolno wiercić itp.Kolejną opcją jest organizacja tego na terenie gimnazjum - dyrekcja mnie tam lubi jeszcze z podstawówki:].Chodzi o dużą salę , zabezpieczenie ścian przed śrutem - myślę o kilka płytach np ze sklejki ustawionych około 20 cm za tarczą.Co do broni - 5 krótkich wiatrówek typu CP-99 - replika broni policyjnej i na tym można również skupić reklamę oraz 5 długich - UMAREX 850 AIRMAGNUM XT , Beretta Cx4 Storm XT UMAREX / BERETTA lub nightstalkery.Pytanie wygląda tak - są jakieś przepisy odnośnie użyczania broni osobą nieletnim?I czy jest szansa na powodzenie tego bazując głównie na szkole , coś na zasadzie sksu.
|
|