|
Student studiów dziennych osobą bez zatrudnienia? |
Student studiów dziennych osobą bez zatrudnienia?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Niedługo zamierzam starać się o dotację z UE w ramach PO KL 6.2 i zastanawia mnie pewna rzecz. Czy studiując dziennie, będąc osobą niezatrudnioną na umowę o pracę i nie wykonującą żadnej pracy zarobkowej mogę w formularzu rekrutacyjnym zaznaczyć, iż jestem osobą pozostającą bez zatrudnienia? (chodzi mi głównie w tym o to, że studiuję dziennie) Zastanawiam się także czy to "pozostawanie bez zatrudnienia" musi obejmować okres jakiś czas wstecz przed złożeniem wniosku, żeby można było taką opcję zaznaczyć - chodzi o to, że powiedzmy dorabiam sobie teraz na umowę o dzieło (co miesiąc spisuję nową); powiedzmy, że formularze rekrutacyjne można składać od 4 lipca - czy nie podpisując umowy w lipcu mogę zaznaczyć, że jestem osobą pozostającą bez zatrudnienia mimo, że w kwietniu, maju, czerwcu pracowałam na umowę o dzieło (w dniu składania formularza nie jestem już zatrudniona na umowę o dzieło).
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Student studiów dziennych osobą bez zatrudnienia?": - Czy student studiów dziennych może założyć firme? - Dotacje dla studentów studiów dziennych - Rok do studiów dziennych, pomoc w oszczędzaniu, zarobku... - Dotacja osoba prac. student renta rodzinna - Dotacje dla studentów dziennych
• Strona 1 z 1
|
|