|
Studio Nagraniowe - strona 2 |
Studio Nagraniowe
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
trzeba brać za to jakieś lepsze pieniadze i znać się na tym
ja sie znam na tym sam robie bity wszystko potrafie tylko niemam studia w słupsku a do czego dąże to imbecylu bytom to prawie wiocha i nie moze miec 200tyś mieszkańców ale ***
tak 30 zł takie same jest w słupsku studio defex tylko ze to są prywatne studia i kabiny mają robione z paczek od jajek podobno dobze wyciszają ja sie staram o dotacje na studio profesionalne
Ja dostałem dostałem dotację z UP w wysokości 18 tys zł, dołożyłem od siebie ok 3 tys (bez kosztów wynajęcia lokalu - bo lokal jest mój) i udało mi się zorganizować całkiem przyzwoite studio. Póki co nie nadaje się do nagrywania całych zespołów ale brzmienie wokalu, miksu czy masteringu jest eleganckie.
Co mam możecie sprawdzić na stronie mojej stronie. IP STUDIO Kraków pozdrawiam
Jestem zainteresowany aby otworzyć coś takiego. Powiedzcie mi czy duża jest szansa na dostanie takiej dotacji i co zrobic jesli nie dostane ? Gdzie z tym iśc ? podkresle ze mieszkam w małym miasteczku z 25 tysiecy mieszkańców, nie mamy w nim zadnego studia nagraniowego.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Studio Nagraniowe - strona 2": - Studio nagraniowe - Studio fryzjerskie+solarium+studio kosmetyczne - M-Art Studio - GLASS STUDIO - Studio Urody
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|