|
Suiekt GT czy symfonia |
Suiekt GT czy symfonia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
witam od dłuższego czasu zastanawiam się jaki program dla firmy wybrać SUBIEKTA GT firmy INSERT za 480zł czy Symfonia Handel premium firmy SAGE na promocji teraz po 960zł chyba że macie jakieś inne propozycje ?:)
popatrz jeszcze na oprogramowanie firmy Lefthand, ja korzystam od paru lat i jestem zadowolony
sarman a jak z ograniczeniami bo np symfonia ma w wersji start ograniczenia na 1000 produktów
Symfonia obecnie to już raczej nadaje się do muzeum (kto w dzisiejszych czasach używa jeszcze bazy BTrieve?)
Lefthand to kompletne nieporozumienie (choć zdarzają się, co widać powyżej, zadowoleni użytkownicy). Subiekt GT - czytelny, prosty i sprawny program na stabilnej bazie danych (SQL). Zastanowiłbym się jeszcze nad WF-Mag (sprzedaż) + KaPeR - Księga Podatkowa. Po wielu próbach i testach różnych programów nasze biuro korzysta z owego oprogramowania od ponad dwóch lat i nie zgłasza większych zastrzeżeń ani do funkcjonalności, ani do stabilności, ani również do przejrzystości interfejsu i sprawności działania.
jak na razie testuje Subiekt GT lecz czy on jest taki przejrzysty hmmm siedzę już nad nim pół dnia i jak na razie dla mnie nie... dziwne dla mnie jest ze zamiast fv jest fs paragony jakoś się da zrozumieć fv juz ciężko a co do marży to już masakra... szukałem z pół godziny gdzie można się doszukać czegoś takiego jak zysk z sprzedaży z danego dnia bez skutku.. więc już sam nie wiem za wielki nawał tego wszystkiego... przetestuje jeszcze WF-Mag...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Suiekt GT czy symfonia": - Symfonia vs. ifirma vs. ? - symfonia handel - Program do faktur, magazynu, Symfonia ? - Partner Comarch lub Sage - CDN Optima, Symfonia - "Skuteczna widykacja z oprogramowaniem Symfonia" - WSTĘP WOL
• Strona 1 z 1
|
|