|
Super pomysł !! |
Super pomysł !!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.. mam naprawde bardzo dobry pomysl na biznes! na poczatku jest on na skale tylko Polski pozniej natomiast na skale calego swiata! rozmawialem z wieloma ludzmi znajomymi.. rodzina itd. i mowia ze to jest naprawde bardzo dobry pomysl !! szukam tylko osoby ktora pomoglaby mi z tym pomyslem! (chodzi o to by podac mi namiary na jakas osobe ktora sie takim czyms zajmuje.. ktora bylaby wstanie cos takiego zrobic.. chodzi o wyprodukowanie pewnej rzeczy..) nikt z kim rozmawialem nie zna zadnej takiej osoby do ktorej moglbym z tym pojsc.. przedstawic.. porozmawiac... wiec prosze was moze wy macie kogos takiego.. pozdrawiam
Ja znam. Na kiedy cie z nim umówić?
No tak, rzeczywiście każdy teraz będzie w stanie odpowiedzieć Ci na Twoje pytanie po informacjach jakie podałeś. Rozumiem, że chcesz chronić swój pomysł, ale jeżeli nie podajesz żadnych szczegółów, to nikt Ci na to nie jest w stanie odpowiedzieć.
noo tak rozumiem :) pomysł ten polegałby dokladniej na wyprodukowaniu bardzo malych odkurzaczy przenosnych... dokladniej samochodowych! takiego czegos na swiecie jeszcze nie ma :) odkurzacz to bylaby gietka mala rurka ktora by sie rozsuwala.. oraz nie duzy pojemniczek.. wszystko podlaczaloby sie pod takie samo wejscie na gps czy ladowarke samochodowa.. sluzylo by to do sprzatania np. piasku cod butow czy w ogole jesli ktos cos wybrudzi.. ktos ma dzieci ktore kursza.. mozna latwo po nich posprzatac.. wszystko miesciloby sie w schowki samochodywm.. co o tym sadzicie?
noo nawet nie wiedzialem :P czyli zly pomysl :)
kurcze ja taki odkurzacz widzialem z 15 lat temu.... w polsce....
podejrzewam ze na zachodzie jeszcze wczesniej takie mieli.
lol. Odkurzacz, odkrycie roku. Widze fajnych masz znajomych ze nigdy nie widzieli takiego odkurzacza. Nawet chyba daja takie za punkty w programach lojalnosciowych i to wcale nie duzo tych punktow trzeba uzbierac.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Super pomysł !!": - SUPER POMYSŁ !!! - Super pomysł czy porażka ? - Super pomysł na biznes - Super pomysł na biznes - super pomysł piotrageniusza
• Strona 1 z 1
|
|