Może mógłby sie ktos podzielic informacjami i wrazeniami z prowadzenia sklepu z suplementami diety..a dokladniej czy zaopatruje sie u producenta lub w hurtowni...??
będę wdzięczny za pomoc i współprace.
|
Suplementy:) |
Suplementy:)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Może mógłby sie ktos podzielic informacjami i wrazeniami z prowadzenia sklepu z suplementami diety..a dokladniej czy zaopatruje sie u producenta lub w hurtowni...??
będę wdzięczny za pomoc i współprace.
Witam,
wspólpracuje z Olimpem i Biogenix'em. Jak na razie biore dla znajomych. Ceny mają dosyć niskie ale allegro zabija niezwykle niskimi cenami. Biznes ciekawy. Chętnie porozmawiam o tym.
To znaczy ze dają ci ceny na których możesz zarobić choćby 20%?? Wiesz u mnie sa 4 silownie - w tym jedna tylko dla kobiet i jeden sklepik z cienka obsługa ( nie maja o niczym pojecia - az zal bierze jak babka glupoty nawija) i cienkim towarem . Miasteczko 75 tysięcy. Rynek wydaje sie być chłonny tylko zastanawiam sie czy allegro nie zabije mi mojej działalności. Chcialbym sprobować,Mam duzo zapalu i czasu oraz znam sie na temacie - trenuje kilka lat. Orientujesz sie za jaka kwotę musiał bym kupic supli na rozpoczecie??
Witam Cie. Prowadzisz sklepik z suplami jak sie orientuje. Ja przymierzam sie do tego interes - waham sie ale argumenty sa po mojej stronie tzn.miasto 75 tysiecy i jeden sklep z suplami ale okrutnie nie kompetentny i slaby wybor:) Obliczylem ze musial bym miec obrot minimum 10 tysiecy aby wyjsc na zero. Myslisz ze to realne na suplementach?? Tak średnio orientacyjnie - czy to mozliwe zeby ludzie wydawali tyle kaski na odzywki?? Ja gdybym mogl to bym wydał na siebie ale malo jest chyba takich psycholi...:0
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Suplementy:)": - suplementy - SUPLEMENTY USN - Odżywki, Suplementy - odrzywki, suplementy - Suplementy z USA zapytanie.
• Strona 1 z 1
|
|