|
Surfbar |
Surfbar
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam co to właściwie jest ten Surfbar. Moja skrzynka mailowa od dwóch tygodni bombardowana jest jakimiś mailami żeby zainstalować sobie program polegający na oglądaniu reklam i zarabianiu na tym. O co w tym tak naprawdę chodzi?
Mój kumpel niedawno to zainstalował. Masz takie małe okienko zawsze na wierzchu, na którym cały czas są wyświetlane reklamy. Płacą Ci za czas jaki jest to okienko włączone. Czasem pojawia się informacja do potwierdzenia, że siedzisz na kompie.
Policzyliśmy ile można na tym zarobić: w sumie jak byś siedział przed kompem po 10h dziennie z włączonymi reklamami to powinien zwrócić Ci się zużyty przez ten czas prąd. Nie wiem czy on to jeszcze ma czy już wykasował, bo wiem, że zainstalował bardziej z ciekawości. Mnie takie coś nie zachwyca, bardziej jest to dla dzieci, które chcą sobie zarobić przed kompem kilka groszy, a rodzice i tak płacą prąd na to zużyty...
ale ilość spamu przychodząca jak do mnie tylko z o2.pl jest naprawdę powoli irytująca. jeszcze trochę i zablokuję adresy z o2...
szkoda czasu na to, czasem są surfbary, gdzie jedna wyświetlająca się reklama to 1gr a minimum do wypłacenia to 50zł
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Surfbar": - Surfbar, który zarabia gdy ty przeglądasz strony:)zobacz
• Strona 1 z 1
|
|