Witam forumowiczów, mam do Was pytanie, jestem mieszkańcem miasta około 150. Tysięcznego Województwa Śląskiego. Czy są tu ludzie którzy prowadzą jakieś firmy Informatyczne związane z oferowaniem usług? czy może Ci prowadzący sklepy z serwisem Komputerowym? ewentualnie prowadzą prywatną Szkołę z dziedziny Informatyki typu Studium i tym podobne. Jestem wstępnie oczywiście zainteresowany dziedziną Informatyki, zbieram informacje dotyczące zawodowej pracy jako Technik Informatyk w Instytucjach, w Firmach świadczących różnego rodzaju usługi związane z urządzeniami technik Komputerowych, aż po funkcjonujących Firmach Informatycznych. Proszę o jak największą bazę informacji z tej dziedziny (mogą być nawet ciekawe linki www). Proszę o również różne pozytywne opinie na temat Przedsiębiorstw z dziedziny Informatyki małych, średnich lub dużych, oraz będę wdzięczny jeśli napisze do mnie ktoś kto prowadził, prowadzi, lub zamierza rozpocząć dzialalność tego typu, gdyż chcę zweryfikować opłacalność rozpoczęcia i prowadzenia Firmy Komputerowej. Proszę o rady, w co najlepszym i najbardziej opłacalnym pomysłem byłoby zainwestować własne fundusze?. Pozdrowienia.
A do forumowiczów kieruję prośbę o nie zadawanie mi takich prywatnych pytań typu, "A ile zamierzam zainwestować".
Proszę też o opinie konkretne nawet jesli zdają się być negatywne. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: [/b]