|
Świat Lego |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Hey!Ostatnio przypomniałem sobie jaki kiedyś był szał na punkcie klocków lego. Co myślicie o stanowisku z klockami lego w jednym z centrów handlowych?Piszcie co o tym sądzicie.P.S.Oczywiście może to być stoisko nie tylko z klockami lego bo ofertę można wzbogacić o inne rodzaje klocków..Pozdrawiam.
a masz minimum25.000 zł na początek
witam,jakis czas temu pracowałam w C. H. w Warszawie i miałam znajomą która pracowała i dotąd pracuje na stoisku z klockami Lego i z tego co wiem interes ten szedł bardzo dobrze (dodam ze jest to pewnie jedno z najdroższych C.H w Wawie, więc czynsz jest tez bardzo wysoki i wszelkie opłaty też). Stoisko jest tam już napewno kilka lat i wiem ze otworzyli nowe w innych centrach.Myśle więc że warto spróbować, pozdrawiam
Ja bylbym ostrozny z takim interesem. Mam znajomego ktory zosal bez pieniedzy z powodu klockow... bylo to na angielskim rynku ale mysle ze polski nie rozni sie az tak bardzo. Znajomy mial kolekcje nie tylko lego ale takze innych firm - jednak i to nie pomoglo... W takim interesie podstawa jest lokalizacja.
|
|