|
Świąteczny szał zakupów. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Powoli się zaczyna. Taktyki marketingowe na ten rok przygotowane, w niektórych sklepach widać już przebłyski promocji świątecznych. Z tego co słyszałem ten rok ma być najlepszy pod względem sprzedaży z ostatnich 10 lat, jestesmy coraz bogatsi, na święta zjadą do kraju Polacy pracujący za granicą i będą chcieli się pokazać. Sprzedaż w internecie też ma być większa niż w tamtym roku, który i tak był najlepszy.
Mnie właśnie to wszsytko denerwuje :/ jak cholera te reklamy i mikołaje już kilka tygodni "przed"... ostatnio czytałem o takim "pomyśle"... ciekawe jakby zareagowali na takie coś..
Ulotka i dziurkacz, czyli co mi zrobią, jak mnie złapią? ;)
Te całe konfetti to rewelecyjny pomysł :))
No ja w sumie jestem "za" :D
jestem za :)
A mnie te ulotki reklamowe nie denerwują. Jak szukałem lodówki telewizora itp. to wiedziałm gdzie jechać, w takim i takim markecie to i to w takiej cenie, tam co innego, zapisałem to sobie, a ze do najbliższych super marketów mam ok 100 km pojechałem do pobliskiego dużego miasta i w sieci sklepów znalazłem to co chciałem jeszcze taniej, miałem oriętację co za ile moge kupić a gdyby nie te ulotki to napewno wybrałbym się do media markt czy euro rtv agd bo przekonany bym był że mają taniej. Tak więc dzięki tym ulotkom zaoszczędziłem na paliwie i kupiłem taniej! sami sobie robią pod górkę !!
|
|