|
świetny pomysl |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
ostatnio wpadłem na świetny pomysł :) założe forum o bizniesie, co wy na to?? czy to jest opłacalne?? ma ktoś doswiadczenie w czyms takim?? z gory dzieki za wszelkie sugestie, podpowiedzi i krytykę (oczywiscie konstruktywną)
Świetny i nieświetny. Po pierwsze rozumiem że ma być płatny to już jest pierwsze ograniczenie do wejscia na niego. To forum na którym jestesmy ma popularnosc własnie dlatego że jest darmowe. Kolejna sprawa to taka że jak ktos ma wejsc na płatne forum to raczej mysli o tym poważnie(co często tutaj brane jest lekko) a tak naprawde jak ktos ma super pomysł to nie umieszcza go na jakimkolwiek forum tylko działa.
a kto powiedzial ze to moje forum ma byc platne?? wlasnie ma byc darmowe jak to... a myślisz ze na tym forum nikt nie zarabia??
zarabiacv na takim forum mozna zarabiac pobierajac oplate za reklamy... aa pozaa tym, to nie...bo wszystko dla uzytkownikow jest za darmo... a to jest najlepsze... pozdrawiam...aha... poza tym dzialaj a nie sie pierniczysz....
Witam
Ja mam takie forum, ale nie podam nazwy bo nie chcę aby mnie zbanowano. (pozdro dla admina :)) Jest jakby nie było konkurencyjne dla niego. Strona ma w tej chwili PR 2 i średnio 200 wejść na dobę. Z reklam google przez 1 miesiąc zarobiłem ok. 8 $. Cały czas je reklamuję i pozycjonuję (dodatkowe koszty) Jak mi podskoczy oglądalność to będe chciał wrzucić jeszcze płatne linki. Jak coś takiego planujesz to na zysk nastaw się dopiero za parę miesięcy. Pozdrawiam PilotFirm
|
|