yogo napisał(a):Podalem moj pomysl w dziale pomysl na biznes. Jezeli ktos zainteresowany.
Witam. Wydaje mi sie ze mam dosc fajny pomysl brakuje mi jedynie tego ze nie jestem konsekwentny w tym co robie. Do rzeczy pomysl: opiera sie na rachunku prawdopodobienstwa, gpw i kilku wskaznikach. Ci ktorzy maja odrobine dosw z gielda beda wiedzieli o co chodzi. Pomysl mam 10000zl wybieram spolke z swig80 lub mwig40. Sygnal kupna pojawia sie gdy sma4 przebije od dolu ema 9. 2 warunek ema 9 musi przebic ema 18 od dolu. Kiedy te 2 warunki sa spelnione kupujemy. Dodatkowo musi byc w sygnale kupna dmi trix i macd. Sprzedajemy kiedy nasze srednie przebija 18 - 9 a pozniej 9-4. Dodatkowo oczywiscie wskazniki np 2 musza pokazaz sygnal sprzedazy. Wtedy sprzedaz. Po calej operacji odliczamy 2 prowizje dla domu maklerskiego plus oddzielamy od razu 19%podatku. Sytuacje powtarzamy. Czasami moze byc np 5 spolek dziennie a czasami 0. Systemu mozna uzywac przez caly rok na gpw. Zorientowani wiedza ze prz tej zasadzie 4-9-18 kiedy np jest kryzys finansowy i gielda traci system nam nie pokaze spolki wartej zainteresowania. System nie bedzie tez uzywany podczas spadkow na gieldzie gdyz srednie na to nie pozwola. Coz jeszcze... Dywersyfikacja ale nie zbyt wielka aby koszty nie byly zbyt duze. Zainteresowanych prosze o kontakt. Nie chodzi mi o wydebienie kasy ale o ocene lub o moze wspolprace. Jezeli ktos by chcial porozmawiac lub nie wiem cos zmienic lub pomoc prosze o kontakt. Tel 0045 28201985, ewentualnie pozdrawiam konrad j ps sory za bledy ale z tel pisze, w koncu sie zdecydowalem zaczerpnac waszej opinii , pozdrawiam