Opracowałem system gry na FW20. Zysk ok. 94.000zł od 19.12.2005r. z jednego kontraktu. Szukam inwestora z kapitałem .
Kontakt na priv.
|
System gry na FW20. |
System gry na FW20.
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Opracowałem system gry na FW20. Zysk ok. 94.000zł od 19.12.2005r. z jednego kontraktu. Szukam inwestora z kapitałem .
Kontakt na priv.
To, że nie ma ani jednego posta, i to, że nie dostałem ani jednego maila na priv wskazuje na to, że mało tu jest ludzi zainteresowanych robieniem biznesu i pomnażaniem swoich pieniędzy.
Ale to forum ogólnie jest fajne.
BŁĄD I KŁAMSTWO 1 błąd -dlatego ze swiadczy to o tym ze wrescie ludzie myslą i nie daja się wpuszczać w maliny a kity sprzedawana przez osboby twojego pokroju juz nie przechodza 2 kłamstwo - mam wkleić naszą korespondencję ? i to nie pisana po to ze byłem zainteresowany a jedynie po to aby ci pokazać co o tym mysle
rada moja jest taka :
zmien nick zaloguj sie ponownie wskocz na mnie w kazdym poscie którego bedę pisał napisz ze ,,obrazki sa śmieszne a laser głupi " inni tak robią i dobrze śmiechu co niemiara
A ja myślałem, że to jest POWAŻNE forum.
A Ty robisz z niego kabaret jeszcze gorszy niż na bankierze.
o , a tam tez cię pogonili ? ja tylko mówię ze nie jest prawdą to ze nie miałes maili - sam do mnie pisałes i dostałes odpowiedz jesli chcesz to ja zacytuję nie bedę z tobą polemizował o zyskach na poziomie 5000 % bo chyba kazdy widzi ze to bzdura ja odnoszę sie jedynie do faktów piszesz ze mnie było maili ? były tylko tyle
No to wklej to co mi odpisałeś, jeśli jesteś taki odważny.
WIESZ , trochę sie trzęse ze strachu ale co mi tam to raczej ty czytaj to co jest na koncu napisane 1/Inwestowanie w FW20 obarczone jest wysokim ryzykiem i może przynieść oprócz zysków również straty finansowe. 2/Informacje zawarte na stronach http://IGAd8jaw.blog.interia.pl i http://IGAd8taj.blog.interia.pl są wyłącznie wynikiem analiz dokonanych przez ich autora i nie stanowią rekomendacji w rozumieniu ustawy Prawo o publicznym obrocie papierami wartościowymi /Dz.U.Nr 118 poz.754,z późniejszymi zmianami/. 3/Zgodnie z powyższym autor w/w stron nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za decyzje inwestycyjne podejmowane na podstawie zawartych na w/w stronach informacji i ich efekty. jesli bierzesz odpowiedzialność ( a ja wiem jak ja wyegzekwowac skutecznie ) to mozemy sie w to bawic jakie ryzyko dla ciebie ? jak to mówia urwe łeb z płucami takie sa efekty niefrasobliwosci i musisz sobie z tego zdawac sprawę
masz chęć zaryzykować własny łeb z płucami ?
obiecujesz 5000 % rocznie a piszesz ze mozna wszystko stracic ? patrząc na giełdę to raczej widzę te druga opcje
Dobrze że chociaż informuje, że można wtopić kasę. Jest wielu graczy którzy obiecują tylko zyski.
PS. Czy oferta nawet 5000% zysku z taką informacyjką nie byłaby lepsza? Wtedy każdy wiedziałby, że jest to zwykła inwestycja a nie sposób na pomnożenie kapitału.
1/Zrobiłeś mi darmową reklamę.
2/Jest taki dowcip : Czy wiesz czym się różni seks od klocków Lego ? Nie wiem. To zostań przy klockach Lego. Niewątpliwie znasz się na tych laserowych obrazkach. Ale na Giełdzie to ni huhu. System dotyczy gry na kontraktach terminowych. Zarabiać można zarówno przy wzrostach jak i przy spadkach. A taka sytuacja jak obecnie, to świetna okazja do zarobienia dużej kasy.
oczywiscie ze ci zrobiłem reklamę
tylko błąd w załozeniu nie dotyczyła ona ,,gracza giełdowego " a ,,kłamczucha internetowego " twierdziłes ze nie było miali ? ja go wklejam czy myslisz ze jak kłamiesz w takiej sprawie to ci ktos da kase bo uwierzy ze tu nie oszukujesz ? radzę : zostan przy klockach lego
To czy taki zysk jest możliwy i czy warto w to zainwestować, to już zostaw innym
uczestnikom tego forum. A ja nie wchodzę w interesy z takimi co juz na "dzień dobry " straszą mnie urwaniem łba razem z płucami. Więc Ty się na to nie załapiesz.
ale ja przynajmniej stawiam sprawę jasno i uczciwie u mnie wiesz jakie ryzyko podejmujesz hheeh jest jednak ryzyko ze jak się nie załapię ..... to łeb tez moze poleciec hhehheheh wiec jak by nie było , zupa zawsze z tyłu ma wyłącznie wpływ na moją motywacje , urwanie masz pewne w kazdym przypadku hehhehe
A to już są groźby karalne. Więc przystopuj z tą pasją gadulstwa.
Chlapiesz ozorem na forum publicznym i możesz za to beknąć.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|