Witam wszystkich serdecznie,
Mam w planach niemalze marzeniach :) otworzenie firmy brandingowej ktora by sie zajmowala od tworzenie logotypow nawet nazw firmy az do stron internetowych jak i skomplikowanych aplikacji internetowych i zajmowanie sie pozycjonowaniem i reklama danej firmy
ale jest pewien problem zeby takie rzeczy robic.. potrzebne jest oprogramowanie odpowiednie z licencja ktora jest droga i dosc mocny komputer, odchodzi koszt lokalu gdyz taka firma moze dzialasc wirtualnie bez problemu a prawda.. jest taka ze ja jestem biedny jak mysz koscielna :) I bez dotacji nie bedzie mnie chyba nigdy stac na utworzenie takiej firmy
Mam 22 lata.. troche w moim zyciu sie zakrecilo jeszce nie udalo mi sie studiowac mialem w tym roku isc na ekonomie, jestem z woj Mazowieckiego podobno w styczniu ma byc pewien kurs u nas w ktorym bedziemy rejestrowali dzialalnosc pisali biznes plan potem jak sie uda to dostaniemy dotacje
Co wiecie na ten temat czy ta dotacja jest REALNA ? czy na 40 osob co bedzie na kursie jedna osoba dostanie tylko dotacje ? mowili ze dotacje do 40 000 zl ale oczywiste jest ze ja w to nie wierze.. ale bez jakiej kolwiek dotacji nie mam szans na otworzenie mojej firmy :(
Prosze napiszcie mi jakie mam realne szanse na dostanie dotacji na firme brandingowa po takim kursie i w jakiej wysokosci by ta dotacja byla
Pozdrawiam