|
Szkoła nauka pływania |
Szkoła nauka pływania
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Bardzo proszę o pomoc!Chcę założyć szkołę pływania.od czego zacząć?czy mogę liczyć na jakieś ulgi z Zus-u?jakie podatki jeszcze i w jakiej wysokości będę musiała jeszcze płacić?Za odpowiedź dziękuję!
Witam!Chcemy z mężem nauczać pływania,a dokładniej to mąż ma być instruktorem a ja mam zająć się księgowością,najlepiej jaką formę prawną powinna przyjąć nasza działalność,dodam,że oboje wolelibyśmy być współwłaścicielami,a może lepiej by mąż mnie zatrudnił?Proszę o pomoc!dziękuję!
Witam wszystkich na Forum
Mam pytanie jak zalozyc firme ? zajmujaca się Nauka Plywania . ile potrzebuje pieniedzy na rozpoczecie dzialalnosci , jakie sa koszty prowadzenia firmy , moze macie jakis fajny pomysl na nazwe .
W moim mieście taką nauka zajmują się baseny jako dodatkowa usługa. Jeśli u Ciebie tak nie jest to zobacz ile kosztuje wynajęcie całego basenu lub kilka torów na godzinę dodaj płace dla ratownika-instruktora i gotowe. Takie zajęcia są zazwyczaj 2 razy w tygodniu. Warto założyć jakiś klub sportowy wystawiać najlepszych uczniów na mistrzostwa. W wakacje takie kluby organizują obozy dla "zaawansowanych uczniów" więc na tym też można zarobić.
co sądzicie o takim biznesie ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szkoła nauka pływania": - Nauka pływania - Nauka jazdy - kolejna szkoła w mieście - Motocross Enduro nauka jazdy szkoła poprowadzę prze sezon - dotacja na szkołę pływania - Naprawdę trudna sprawa.Zakładam szkółkę pływania.
• Strona 1 z 1
|
|