|
Szkolenia,kursy. |
Szkolenia,kursy.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na biznes związany z kursami branży budowlanej.Jakie trzeba spełniać wymagania,żeby prowadzić kurs,szkolenie z np.dekarstwa?Jestem wykwalifikowanym dekarzem trzcinowym z wieloletnią praktyką.Czy wiedza i umiejętnosci wystarczą,żeby poprowadzić tego typu biznes?
Mysle ze pomysl jest dobry, bardziej sklada sie to na przekwalifikowanie, mysle ze jesli zlozylbys dobry projekt do urzedu miasta, przeszedlby i zaczalbys wspolprace z osoba bezrobotnymi, nie wiem jak wyglada to co prawda w praktyce, ale warto sie zorientowac. Jesli warunku placowe sa dosc ciekawe na tym stanowisku, ludzie by na to poszli, pytanie jak spojrza na przejscie takiego kursu przyszli pracodawcy, mysle jednak ze pozytywnie, nie musza oni wiedziec o wszystkich firmach oferujacych pelna game przeszkolen, a nic im nie szkodzi zatrudnic kogos na okres probny.
Pozdrawiam
musiałbyś również pokręcić się za firmami budowlanymi które chciałyby poszerzyć zakres swoich usług i korzystałyby z twoich szkoleń (to chyba najbardziej opłacalna wersja).
Na szczęście dla szkoleniowców, szefowie coraz częściej przekonują sie, że przeszkolony pracownik to dobry pracownik.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Szkolenia,kursy.":
• Strona 1 z 1
|
|